Mám takový problém..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #51513 30.3.2012 18:24

Ahoj holky.. Mám takový prolbém .. Chodím s klukem přez 8 měsícu. Oba se milujeme.. Ale občas uděla takovou vec (nebudu řikat co to je ) mě to nevadí že to dělá , ale chci o tom vědet.. Vždycky vím, nebo na něm zkrátka poznám , že to udělal a když se ho zeptam, co dnes všechno dělal tak řekne že nic zvláštního.. Já se ho zeptám a ještě?? On si na to vzpomene že to udělal , ale už mu je asi blbý říct že jo že na to zapoměl nebo ja nevím a kvuli uplný hovadině , protože on mi není schopnej řict že jo se klidně bude hadat i když já proste 100% vim že je to lež co říka.. Sem pak vždycky nepříjemna a von pak jede vždycky tutununu.. Ale proste mě to strašne vytáááči..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ježiš, co to může být? :-D JAk chceš poradit když nevíme s čím :D

  • tak tohle jsem tedy vůbec nepochopila :-o

  • Také nechápu, a nevím, proč se dotyčná ptá, když jí nikdo nedokáže poradit na tenhle typ dotazu...:O=

  • full.avl30.3.2012 20:15

    Hele tak teď v tom mám i zmatek já. CO jako udělal, že masturboval nebo co? to je jediné co mě napadlo, že si jako dobře dělá sám :-)

  • No, přesně :D Myslím, že by jsme ti rády poradily, ale musely by jsme vědět s čím :D Jsi pod anonymem, tak proč to normálně neřekneš???

  • No přesně :-D to je těžký, můžeme si domýšlet co chceme, mimochodem mě nic tak divnýho že by na to zapoměl nenapadlo :-D fakt tezka hadanka :-D

  • Mně přijde, že je "zapomínání" u chlapů normální. :-D Ale chápu tvou reakci, protože sis na jeho chování ještě nezvykla. ;-) Můj přítel dělá něco podobného, ať jde o výlet s kamarádkou, fotbal, nohec či kdejakou prkotinu,...zapomene mi to říct i přesto, že mám s ním nějaké plány pokud mám na daný den volno...raději se zeptám min. týden dopředu, abych pak své plány nemusela na poslední chvíli z hodiny na hodinu měnit. Je to docela ponižující. Nejlepší bude, pokud si to spolu nějak ujasníte a hlavně.... pokud to dělá pořád dokola, máš asi dvě možnosti: zvyknout si, nebo mu rovnou říct a vysvětlit, proč ti to vadí...

  • Mě napadá snad jen styk s bývalkou nebo masturbace u internetu... že by ti vadilo toto? :-D
    Promin, dělám si trošku srandu, ale seš anonym (a i kdyby ne), nemáš důvod se za to stydět, nikdo tě nevypátrá :-)

  • Chlapi jsou odjakživa učeni jednomu: ,,zatloukat, zatloukat, zatloukat a když se na to přijde, zase zatloukat ". Bývalý mi lhal do očí i když jsem držela důkaz v ruce a ukazovala mu to. Je to zbytečný. To ho neodnaučíš. Pokud s ním chceš být, tak si na to budeš muset zvyknout. Ale těžko říct na co, když jsi to tu nenapsala.

  • z tvého dotazu mám dojem že tvůj drahý experimentuje s drogami, pokud to tak je, tak utíkej od něj co ti síly stačí, ptz skončíš akorát v průšvihu. pokud ti lže a jsou to podle tvého názoru prkotiny, tak ten vztah nemá do budoucna vůbec žádnej význam, ptz clovek co lze kdyz jde o prkotiny tak bude lhát i v zásadních vecech a s takovým človekem nemá cenu budovat nejakej vztah.

  • dzusinka31.3.2012 17:37

    Jako buď mu věříš nebo ne, pokud mu nevěříš, tak ho rovnou kopni do prdele (s prominutím). Za ty hádky to nestojí ani jemu ani tobě.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist