Mám strach, že po mně za chvíli bude chtit něco víc.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #80712 12.12.2012 19:19

Ahoj, ... už delší dobu se děsím toho co přijde po nějaké té době chození ... je mi 14 ..a mám horzný strach ,že když mě chce starší kluk .. zachvilku mu bude 16 ..tak že po nějaké době bude od toho vztahu očekávat něco víc... no ajá se hrozně moc bojjím prstění .Mám strach že to bude bolet..a nebo spíš než té bolesti se obávám toho , že se mi to nebude libit,že mi to nebude příjemné .. tka prosím .. jesi bys te se mohi svěřit a pomoct mi ://..sme z toho akt špatná ..sem hrozně stydlivá ..a ... z tohoto mám velký strach ,rptoože mě to jednou určitě čeká :P

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • venysek12.12.2012 19:52

    Tak on tě žádnej kluk nikdy nesmí nutit do něčeho, co bys ty sama nechtěla a pokud tě má opravdu rád, určitě by si to k tobě nedovolil, i kdyby to třeba jen zkusil a ty bys mu dala najevo, že ještě nechceš. Navíc si myslím, že jsi na aktivní sexuální život ještě dost mladá a hlavně do 15 pod zákonem, takže pokud to není hazardér, neměl by si nic dovolit. A neboj, až přijde ten správný čas, tak to opravdu budeš chtít zažít. Není kam spěchat, vždyť je hezký se poznávat a mazlit se. Pokud by chtěl jen to jedno a použil klasickou fintu, že "pokud ho máš opravdu ráda, tak to pro něj uděláš", tak rychle pryč, to by láska opravdu nebyla.

  • Simone13.12.2012 18:12

    Víš, proč spolu mají lidé obvykle sex? Protože se to líbí oběma :) To není o tom, že to chce kluk a holka to prostě "musí vydržet", aby jí neutekl za jinou. Sex a třeba i to prstění je o tom, že by se to mělo líbit oběma. Rozhodně se do ničeho nenuť a navíc dokud je ti 14, jsi stále pod zákonem, takže sex bys mít ani neměla. A hlavně: nikdo nemá právo po tobě vyžadovat nic, co mu nedovolíš. Takže pokud on něco bude chtít, ale ty ne, odmítni to. Pokud tě bude mít rád a bude rozumný, nebude na tebe tlačit. V opačném případě za to nestojí.

  • Příjde čas kdy dozraješ a sama po tom zatoužíš.Tedˇsi z toho hlavu nedělej,vše má svůj čas a přítel to musí respektovat!;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist