Mám strach z věkového rozdílu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #373896 3.5.2017 19:01

Zdravím :O Mám dotaz, chtěla bych na to slyšet názor..Je mi 18 let, a už delší dobu si píšu s mužem, co mu táhne na 40.. na těch ale vůbec nevypadá, řekla bych mu i o 10 let méně, je pohledný pěkný, slušný..Kdyby mělo někdy dojít na ehm- úlet znáte to, co si o tom myslíte ? Je to moc divný ? Je to o hodně let věkový rozdíl a mám strach abych pak z toho neměla černé svědomí a necítila se divně, ale teď mě to moc láka :(

  • 15.07.2017 18:40:25 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 15.07.2017 18:40:25 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Přijde to jenom mě, že poslední dobou chtějí všechny holky 40letý chlapy? :D to je už několikátý téma, co tu čtu...
    Když ti teď řeknu, je to ok, tak se s ním vyspis? A když řeknu není to ok, tak se s ním nevyspis? Opravdu tě takhle ovlivní cizí ženský na netu?
    Za mě, jestli pochybujes, tak to nedělej.

  • Na to se dívám jako stará baba (pro tazatelku) spíš jako na nebezpečí pro ni. Ano, ten pán si může něco dokazovat. Ale sama vím, že na chatu a jiných sociálních sítích jsou takoví "frajeři", kteří slintají a loví mladé maso HLAVNĚ pro zábavu a je jim slečna opravdu fuk, co to s ní dělá, nebo jestli daná slečna vůbec u toho uvažuje. S neznámými lidmi je to vždy taková ruská ruleta, buď a nebo. Může ji někam nakonec zatáhnout, jen ohnout ( pardon za výrazy, ale ve většině případů se tak stává), nakazit ji ;-) Nešla bych do toho ani za slíbený milion. Pud sebezáchovy je prostě silnější, to asi věkem mno ;-).

  • A proc spolu nezacit normalne chodit? Jinak ja bych na vek nekoukala, je to jen cislo :-p

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist