Mám se snažit víc??

Otázku položila: Anonymní uživatelka #51615 1.4.2012 15:21

Ahoj womenzonky.. Jsem docela stydlivá, nevím jestli je to sdydlivost , ale nazvu to takhle.. Neděla mi problé, svléknout se večer , když nejsem tam moc videt, ale když mi řeekne , že mu nic nedovolim , tak se mě to dotkne , řekne že je se mnou nuda a jednou když byl hodně vytočenej , tak mi řekl že se mu stydim ukázat mu kozy.. Pak se mi omlouval, že na mě v žadném přiadě nechce tlačit , že mě miluje, ale asi jako každýho kluka to štve.. Nespali jsme ješte spolu a to jsme spolu lehce přez rok, ale už to plánuju.. Dělám pokroky, on mě odpanil prstama, uspokojoval mě i já jeho někdy se i odvážu a sundám si i podprsenku.. Ale někdy mi v hlavě přecvakne a mám špatný pocit i z toho že mi šahá na zadek.. Co myslíte, mám to zkoušet.. Nebo zkrátka nějakou radu jak se toho zbavit..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nechala bych tomu cas.. ja se taky pred pritelem stydela.. asi dva roky, muselo byt zhasnuto, sliknout se pred nim nebo se spolecne sprchovat, neprichazelo v uvahu. Pak jsem postupne vysvetlila, co mi na tom vadi a proc se stydim a nejak se to odbouralo. Ted se naha promenaduju po byte a neprijde mi to blbe. 8-.

    Zkus mu to vysvetlit, promluvte si o tom.. atd. Prece jen by ti s tim mel pomoct i on.. Me hodne pomohlo, kdyz me pritel povzbudil, ze se mu liblm a at neresim blbosti, ze jsem hezka, jak jsem (mam dost silny komplex ze sirokych boku a par dalsich veci).

  • petulinkaa131.4.2012 19:23

    Po roce se jeste stydis?? to se divim :-) my uz po par mesici jsme pred sebou chodili doma nahy a pohoda :-) heled,kdyby ses mu nelibila,nebyl by s tebou,kort rok bez sexu,tak se uvolni,ber to,ze si jaka si a jemu se libis a udelas mu tim radost :-) samozrejme musis ty sama chtit,ale az se to poprve rozjede jak se rika,pak uz to bude jen a jen lepsi - uvidís :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 732 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist