Mám ráda spoji nejlepší kamarádku, můžu být lesba?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #370534 27.3.2017 13:05

Dobrý den, mám takový problém. Mám moc ráda svoji nejlepší kamarádku a mám strach, že bych mohla být lesba. Známe se spolu od mých 6 let z atletiky, tam se vždycky starší starají o mladší a rádí, trénujeme dohromady. Jsme spolu skoro pořád i mimo atletiku. Ona teď půjde na vysokou a mě je t olíto, že ji nebudu vídat každý den. Nechci aby odcházela abych o ni přišla. I na soustředěních jsme spolu na pokoji a je to vždycky strašná sranda. Všechno ji můžu říct a ona vždycky poradí a pomůže. Problém je, že ji asi opravdu miluju. Musím na ni myslet i doma. Navíc poslední dobou na ni myslím i když masturbuju. To je tak od léta když jsme byli na soustředění v Itálii. Ona je v plavkách úplně dokonalá nebo na pokoji a tak. Je t oznámka toho, že bych mohla být lesba? Co bych měla dělat abych nebyla? Budu ráda za každou radu. Předem děkuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kamkri27.3.2017 14:16

    Ahoj, lesba být můžeš nebo nemusíš ... pokud ti nebude chybět jen pokec atd., ale toužíš po ní i fyzicky (chtěla by ses s ní líbat, mazlit, milovat) a podobné city ke klukům necítíš (spíš naopak), tak asi lesba budeš. Ale může to být jen takové období dospívání a hledání sama sebe.
    Každopádně, pokud se ukáže, že lesba jsi, neuděláš proti tomu nic. Je to dané.
    Můžeš ještě být i bisexuální, tzn. že se ti budou líbit oboje pohlaví. Každopádně bojovat proti své orientaci, ať je jakákoli, je nesmysl. Byla bys akorát nešťastná.

  • Pie.com.key27.3.2017 15:28

    A proč bys chtěla nebýt lesbou? Vždyť je to jedno... Měj ráda koho chceš a neřeš proč. Prostě miluj. A to hlavně sebe, se vším všudy. To je základ ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist