Mám ráda dva kluky, nechci přijít ani o jednoho...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #107490 19.2.2013 18:17

Mám problém a chtěla bych vás poprosit o váš názor. Kdysi jsem se zamilovala do kamaráda, ale on to nevěděl. Potom jsem se začala kamarádit s jiným ale bylo to jenom normální kamarádství. Před 8 měsíci mi ten první řekl, že se do mě zamiloval a tak jsme spolu začali chodit. (Je to vztah na dálku takže se vídáme minimálně) a já si teď nějak uvědomila, že jsem začala mít více ráda toho druhého kamaráda. Největší problém asi je že se s tím kamarádem vídám více než se svým klukem. Nevím co mám dělat mám je ráda oba a nechci ani jednoho ztratit. Co by jste dělali vy na mém místě? :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ber život takový jaký je...nech se životem nést. Pokud Ti momentální situace, kdy jednoho kluka máš daleko a s druhým se jen kamarádíš, vyhovuje - nevidím důvod proč bys to měla měnit. Pokud se stane, že kamarádství přeroste v něco víc, určitě ukonči ten vztah "na dálku".
    Nech tomu volný průběh...ani kamarádství ani vztah bych neukončovala, ale zároveň bych se z kamarádství nesnažila udělat něco víc (pokud se to má stát, stane se to i bez "cíleného" zásahu).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 738 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist