Mám přítele,ale přes internet jsem se seznámila s jiným se kterým si píšu,líbí se mi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #65036 10.8.2012 6:40

Ahoj holky,
mám přítele 2 roky, jsem s ním víceméně šťastná, byl to můj první oficiální přítel, i ten sexuální :) Jemu je 20 a mě je 18...poslední dobou se s přítelem často na něčem dohadujem, ale vždy se hned udobříme. Na internetu jsem se seznámila s jedním klukem, docela pohledným, kterého znám od vidění, když jezdil za jedním klukem od vedle. Píšeme si, nejdřív to vypadalo nevinně, chtěl se mnou jít jen ven nebo na výlet, ale pak z toho nějak sešlo. Měl se mi ozvat, neozval se. Na dovolené na to přítel přišel, četl si to a byl z toho takovej špatnej. Bylo mi ho strašně líto... Tak jsem se mu (i sobě) zaručila že sním ven nepůjdu.
Ten kluk se ozval zase, vlastně teď napíše vždycky. Jestli bych s ním nešla do sprchy, že by mě protáhnul v posilovně, namasíroval mi záda a klidně celou...a další dvojsmysly. Tak jsem mu řekla že ano, ale jen když v tom nejsou postranní úmysly. Z toho co napsal jsem vydedukovala, že ty úmysly má. Nejhorší na tom je, že se mi to líbí! :( Odsouhlasila jsem... Pak jsem mu napsala, že takový věci bych dělat neměla, když jsem zadaná a on jen napsal, že to nevadí.
Mám z toho obavy, strašně se za sebe stydím. Už jen za to flirtování přes chat. Ale mě to tak láká! Zkusit něco jiného, něco zakázaného... Stydím se mému příteli podívat do očí, mám ho hrozně ráda, nechci mu ublížit... Jsem špatná? Cítím se tak...

Ještě jsem zapomněla dodat, že ten kluk byl v dětství mým kamarádem a dost často jsme se scházeli :)

Děkuji všem, doufám že se mi to v hlavě srovná a přestanu dělat hlouposti, kterých bych mohla celý život litovat... Budu o tom hodně uvažovat

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • v tomhle je tezke radit. ale podle toho co pises to vyzniva, ze te ten tvu kamarad chce jen na sex a pro pobaveni. Nechci mu sahat do svedomi, treba se pletu, ale setkala jsem se v minulosti taky s takovymi. Tady jde o to, aby sis dala v hlave dohromady jak moc pritele milujes a zda ti treba stoji za to obetovat vas vztah pro flirt nebo obcasny sex s nekym kdo by mozna ani o ten vztah nestal. Myslim, ze kazda i kazdy z nas se dostane do bodu ve vztahu, kdy ma pokuseni, kdy ho nekdo laka a pokousi a je jen na tom cloveku jak se s tim vyporada. Ja sveho manzela miluju. moc ho miluju, ale prirozene take mame okamziky, kdy jsem mela pokuseni a v hlave me to i lakalo, ta predstava zmeny a hlavne ten pocit, ze jsem zadana, protoze to je presne to, co zena po par etech ve vztahu postrada, ale jak rikam, zustalo to jen v hlave, protoze jsem si dala v hlave dohromady co bych mohla ztratit a co jsem vybudovala.... tak premyslej a rozhodni se podle sveho uvazeni..

  • Single10.8.2012 7:40

    Upřímně, myslím si, že ten kluk se chce jen pobavit... Chápu, že tě to láká, ale tobě pak zbydou oči jen pro pláč. Musíš si sama zvážit, jestli ti stojí za to obětovat vztah (protože přítel na to stejně příjde a navíc tě bude trápit svědomí, jinak bys sem ani nepsala a šla do toho...)

  • Siginnka10.8.2012 7:55

    Ahojky,
    chápu tě, já mam postranní úmysly po 11ti letém vztahu :) Ale pokaždé jsem to ukočírovala a všechno mi zůstalo jen v hlavě. Přítele miluju, nedokážu si představit, že bych ho opustila. Takže jsem se "naučila" si na to jen myslet a nic víc nepodnikat. U tebe je otázka, jestli nebudeš potom litovat, že jsi za život nezkusila víc, než jen jednoho kluka. Ale zase potom můžeš litovat (kdybyste se rozešli), žes opustila nejlepšího kluka svýho života. Bohužel jsem ti moc neporadila, ale naprosto tě chápu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist