Mám přítele a myslím na jiného muže

Otázku položila: Anonymní uživatelka #56209 11.11.2012 20:51

Ahoj holky, potřebovala bych radu, názor..
Chodím s přítelem rok a půl. Ale už k němu necítím to, co na začátku vztahu, sice je moc hodný a všechno, ale už to není ono, ale nedokážu mu říct NE. Už jsem se s ním rozešla, ale volal mi s pláčem, že je před domem a chce mě aspoň vidět, jasně, že ho tam nenechám zmrzat a když jsem viděla jak je na tom špatně, tak se mi ho zželelo a šlo to všechno od znova.. už s ním jsem jenom z povinosti, protože mi je ho líto. Nevím co mám dělat, v hlavě myslím na jiného, píšeme si, vím, že i on mě má rád, chtěli by jsme spolu být, ale pořád to nemužu ukončit s tím prvním, proto se to už strašně dlouho nemuže nikam pohnout.. Zároveň se bojím, že ten, co si s ním píšu, že ho to omrzí, zapomene, nejsem na to, abych psávala první, vždy psal on, ale poslední dobou se nějak neozývá.. ikdyž je online, nenapíše, vím, že možná čeká na mě, ale v tomhle jsem zásadová. Achjo ..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To je jednoduchy, porus svoje zasady, ktery mi tady neprijdou nejak dulezity. Chlap taky potrebuje aby o nej zenska projevila trochu zajem, nerikam ze potrebuje aby ho naka uhanela, ale proste mu nekdy taky napis prvni. A jestlize ti ten "prvni" neni uplne lhostejnej, coz neni, ptz s nim jsi, ptz ti ho je lito, tak se s nim co nejdriv natvrdo rozejdi. Bude brecet, mozna i ty, bude to bolet, ale cim driv to ukoncis, tim lepsi pro oba a hlavne pro nej, ty uz ses z toho jakoy dostala. Ale ted mu ublizujes jeste vic, tahas ho za nos.

  • mno, chování tvého nynějšího partnera je na pováženou, možná je cíťa, možná že ho představa, že tě ztratí, naprosto vykolejí, ale možná že to tak není a je jen manipulátor, co si nedovede představit prohru, dej si na to pozor!!! nebo spíš POZOR!!!!!! Taky jsem měla tehdy takovýho chlapce...... a taky jsem s ním nebyla šťastná, no vpodstatě o nic nešlo, jen mi ten vztah nepřišel v pořádku, necítila jsem se na to, s ním bejt.... inu - rozešla jsem se s ním... jen co jsem to dořekla, odešla jsem z baráku a on šel za mnou jak pejsek, neměla jsem se kam schovat, bydlela jsem u rodičů, šla jsem tedy domů... no a on seděl a čekal před barákem!!!!!!!! bylo to otřesný.. z hlouposti jsem to vzala zpátky a když jsem opět dospěla do stadia, kdy jsem toho měla plný zuby, byla jsem rozhodnutá, že už mě nic takovýho nerozhází.. udělal to zas a dělal to vcelku dlouho i potom, co jsme spolu už nechodili... psával mi sms a bůhvíco všechno, na email mi chodily zprávy z jeho nových účtů atd., sledoval mě skoro všude, někdy to asi byla náhoda, jindy jsem ho cítila za zadkem a věděla, že je to schválně.. byl to děsnej vyděrač, ale DĚSNEJ!!! bože, v životě NIKDY nechci zažívat, co tehdy.. FUJ!

  • To chce čas,hlavně nedělat tvému bývalému nějaké naděje,byť jen malé.Ublížila bys tak nejen mu,ale i sobě.A s tím druhým?to ještě počkej,jakmile jednou chlapa uženeš,tak ti to bude pořád vyčítat.Kdyby měl opravdu zájem,tak se sám ozve.:-)Dej vědět,jak to dopadlo,ono s chlapama je někdy kříž

  • Aha,až teď mi došlo,že spolu ještě chodíte,tak to se omlouvám za toho bývalého.

  • Byla jsme v podobné situaci, chodila jsem s klukem, věděla jsem, že to nemá budoucnost, chtěla jsem jiného, několikrát jsem se se současným rozešla, ale vždy mi ho bylo líto, protože prosil, vzala jsem ho zpět... Byl to kolotoč a nikam to nevedlo. Nakonec jsem od něj odešla definitivně a začala chodit s tím druhým a jsme spolu doteď. Bylo to nejlepší rozhodnutí v mém životě. Takže jestliže už teď víš, že ten vztah nemá cenu a táhne tě to jinam, nečekej, že se to zlepší a skonči to, než ti uteče něco, čeho bys pak mohla hoodně litovat. ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist