Mam prestat kourit?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25930 18.5.2011 15:20

ahoj snazime se s pritelem o miminko a dost hodne kourim i pritel mela bych aspon ja prestat a musim uplne

a vzdicky kdyz dokourim je mi hrozne zle od zaludku

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Když Ti je potom zle, tak to nehul...

  • Muj nazor je takovy, ze je to cisste sobecke a nezodpovedne. Taky jsem kourila (sice ne moc), ale ai by me nenapadlo se na neco takoveho ptat. Pokud chci mit jistotu, ze jsem pro sve zdrave dite udelala to nejlepsi, tak prece nebudu kourit. Jsem zdrava a presto me sem tam napadne skareda myslenka, jestli je miminko v brisku v poradku. Ale vim, ze jednam jen tak,abych si mohla s cistym svedomim rict, ze pro nej delam to nejlepsi co umim. Tot muj nazor.

  • Tak trochu nechápu slečnu cvachtovou. Včera tu pokládala dotaz a když jsem jí odpověděla, její reakce byla: nemůžu být těhotná, že ne? A teď tu píše, že se snaží otěhotnět. Tak to jsem z toho jelen. Nebo spíš laň :o)

  • Myslím že kouření v případě matky má obrovský vliv na vývoj dítěte, takže určitě měla... No a v případě otce má zase vliv na oplodnění, takže ideální by bylo kdybyste přestali nebo to alespoň omezili oba :) Ale samozřejmě je to vaše věc ;)

  • Delej jak ty sama uznas za vhodne. Ja jsem kourila deset let,....pak mi to naraz prestalo chutnat a ja zjistila, ze jsem tehu,....jenze jsem musela na revizi. Po revizi jsem samo zacala kourit,ale spis jako ze na nervy, protoze jsem vedela,ze budu chtit mimi a tak jsem kourila uz min. Za rok jsem otehotnela znovu, opet mi ciga nechutnali a tak jsem prestala, bohuzel zase revize(tentokrat to bylo komplikovanejsi) a ja uz ani po revizi nekourila. pak jsem si jednou koupila krabicku a tu kourila velmi dlouho,spis sem si zapalila vzdycky na akci nebo nekdy v praci s holkama(vzdy jen pul ciga-nejelo mi to), no a pak prisel den, kdy mi bylo porad z toho zle a ja rekla, ze na to kaslu. A za pul roku jsem byla v tom a ted uz jsme v pulce a jsme zdraví. Takze nas se tu neptej, to je tvoje vec a tve rozhodnuti a mi ti prece nemuzeme zakazat kourit, ty to snad musis chtit a kdyz budes chtit, tak snad vis proc to delas, nejen kvuli mimi,ale hlavne kvuli sobe a pokud toto nevis, tak neprestanes.

  • Ahojky, všude se píše, že ano, ale moje sestra i její přítel jsou silní kuřáci a miminko se jim povedlo skoro hnedka, dokonce ji řeklan paní dr., že když je tak silná kuřačka, tak rozhodně nemá přestávat úplně, ale jen začít kouřit maličko a nějaké slabé pak kouřila. Já jsem nekuřák, tak takhle to bylo u mé sestry a dnes mají krásnou zdravou, téměř 2 letou, holčičku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist