Mám o 15 let staršího přítele

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34663 16.1.2012 20:03

Ahojte ,
mám o 15 let staršího přítele . Jsem s ním strašně šťastná :) . Mamka už o tom ví , byl to opravdu velký šok , ale teďkom to bere docela v klidu (: . Za chvilku se poznají . Hodně lidí si říká , že je to úchylácké , nebo tak , ale já mám rodiče starší o sebe o 19 let , on ty svoje o 12 . Kdyby mi bylo 20 a mu 35 , tak to není tak hrozné , ale jde o to , že mě je 15 .. Ne že bych se za nas styděla nebo tak , opravdu si rozumíme :) . 100 % Me miluje a ja jeho .. akorát , že mě trápí to , že ty dobré kamarádky nebo rodina ví kollik mu je , ale prostě když se mě zeptá nějaká známá , tak zalžu..a to mě trápí . Měla bych už normálně začít říkat jeho věk a nebo lhát proto , aby se na mě druzí nedívali "blbě" . Je mi trapné lhát..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mám přítele, ted tedy už manžela, který je starší o dvacet let:) Jsem s ním od svých patnácti (už jsme spolu skoro 12 let). V sobotu jsme měli svatbu a čekáme miminko. Někdo to vzal líp, někdo hůř, jeho rodina mě přijala perfektně, ta moje také celkem dobře. Kamarádi byli takový, že bud to chápali, normálně se s námi i o tom bavili, našli se tací co nás obdivovali, ale i ti, co rejpali nebo měli dost nemístné poznámky. S přítelem jsme si spolu výborně rozuměli a všechno jsme zvládli. Po té, co mě jeden z přítelových kamarádů sprostě urážel, už to žádný jiný nezkusil, jelikož mu můj drahý vysvětlil ručně, že se ke mě bude chovat slušně, jinak už to bohužel nešlo:( Ale věř, že i když se bude někdo v první chvíli chytat za hlavu, tak pokud uvidí, že jste spolu šťastní, pochopí to;) Já jsem si náhodou celkem užívala, že když jsme spolu šli po ulici, tak hodně lidí čučelo:)
    Vůbec bych to být tebou neřešila a užívala si krásný vztah!;) Přítel také ze začátku občas zalhal o mém věku, vždycky říkal nooo kolem dvaceti:) A bylo mi 15,16 let:)) Já jsem zase ráda lidi šokovala, takže když jsem vybafla že je mu už nějakou chvíli přes třicet, tak jsem se nemohla vynadívat na ta vykulená kukadla:)

  • full.avl16.1.2012 20:23

    Tohle je těžké, ale mám známou které bylo 16 a jejímu "příteli" 44 většinou se o nich říkalo, že je to otec a dcera... ten chlap si vyslechl nespočetně od lidi že je pedofil. To ale asi k těmhle vztahům věkově daleko patří.
    Ono je to těžké, lidi se na vás budou vždy dívat blbě. Ale 15 let zas takový velký rozdíl není... někdy chlap ve 30 ani na třicet nevypadá.
    Pokud ho máš ráda , tak s ním buď, třeba vám to vydrží i delší dobu. Pokud si si sním jistá, tak není co řešit. Na lidi se vykašli , i když je pravdou, že někdy dokáží být pěkně zlí.

  • Verousek8916.1.2012 20:57

    Myslím si, že tohle je každého věc a nikomu do toho nic není. Každý si přece zařizuje svůj život, tak ať si ho každý zařídí takový, jaký chce. Ale jestli nejsi schopná říct opravdový věk, tak dle mého názoru se za to stydíš.. Promiň. Já jsem s přítelem od sebe 3 roky a vyhovuje mi to. Postarší (o 14let) už jsem také zkoušela, ale nešlo to, takže já bych staršího už nikdy nechtěla, ale myslím si, že to není o věku, je to o tom, jak se kdo cítí a jak to kdo chce mít. Ale musím se přiznat, že někdy mě to opravdu zarazí, když vidím hezkou mladou slečnu a vedle ní třeba 50 letého prošedivělého chlapa. Klidně mi za to dejte tunu mínusů, ale fakt si nemůžu pomoct, prostě to tak někdy vidím. Neodsuzuju je, chápu, že se mají rádi, beru to tak, že je to každého věc, já spíš takové lidi obdivuju :) Já bych do toho nešla. Vím, že by mě to trápilo. Jinak na ostatní se vykašli, není to jejich život, je to tvůj život, když bude mít někdo nemístné poznámky, s tím musíš počítat, ale hoď to za hlavu :)

  • Majik16.1.2012 20:59

    ahoj ja jsem sice dnes uz manzela potkala v 18 letech a jemu bylo 26, tak vim ze jsem se za nej vubec nestidela ba naopak se tim chlubila protoze jak psala Ruzii libili se mi tvare mich spoluzaku a kamaradu:-) dnes jsme rok s pul svoji a dohromady jsme spolu 6 let a nemenila bych :-) tobe preji hodne stesti a at jsi stastna nadale :-) Byt tebou bych se nebala mluvit o jeho veku :-) jeste jeden mensi pribeh ma sestrenka si v 18 letech vzala pritele kteremu bylo 38 a byl jen o rok mladsi nez jeji mamka a taky se za nej nestidela dnes v jejich 21 maji spolu dva syny a jsou moc stastni :-)

  • Ahoj,

    mě teda se moc tohle nelíbí a asi bych byla ten,kterej by ´´čuměl´´, ale zase jsem tolerantní a chápu, že každý má svůj život a musí ho žít podle sebe né podle ostatních... Takže ho žij a na nikoho se neohlížej....

  • ahoja, mi je cerstve 22 a manza bude mit 36 ;) a uplne v klidu to vsichni vzali, jsme spolu asi tri roky a mame uz 10m prcka ;) ja se teda nesetkala se negativni reakci - a jestli za zady nekdo pomlouval fakt nevim :D ale uplne v pohode nas vsichni prijali ;) moje maminka teda byla trosku spatna z toho, ze zacatku, nez ho poznala. pak byla strasne stastna, ze jsem si nasla zrovna jeho ;) mela ho strasne rada ;)

  • petulinkaa1316.1.2012 23:11

    Heled,to vůbec neřeš,mý jsme s manželem od sebe 18 let, začali jsme spolu,když me bylo 18 let a jemu 36let,já byla hodně na starší,mladých kluků jsem mela málo,ale nevyhovuje mi to.Když jsem ho představovala našim - pohoda,mamina celý život byla taky na starší chlapy, i když s tatou jsou o tři roky,každopadne ho má strašně ráda no a tata rekl jen jedno ,,konečne sis našla někoho normalniho" ani jeden z rodicu na nej nedaji dopustit,tát s manželem dokonce děla v jedny praci a na stejne smene spolu,to same,kdyz privedl manžel me do své rodiny,pohoda ba dokonce byli strasne rádi,že se s bejvalkou chce rozvest a ze si nasel me :-)...proste mame strasne dobry vztahy vzajemne s rodici :-D a ani nemuzu nijak rict,že by nas okolí resilo...hele,já jeste naopak se chlubim,že manžel je starší,fakt....:-DD a dodam k tomu,že ty mlady stoji zahovno - pro me! :-) jenze rikam,nijak me jeste nepotkalo,ze by se kvuli tomu do me nekdo pustil,ti co nas znaji nam spíš závidí náš vztah a manželství :-D jediný co tak,že nekdo resi takový to ,,až tobe bude tolik,jemu bude tolik" na to ale odpovidam jedny, nevim co bude zítra natož za dvacet let a podle veku se rozhodně život neřídí :-) a s klidnym usmevem :-)

  • Asi dostanu minusy ale muj nazor je takovy ze kdyz ti je pres 20 nebo tak a reknes o kolik je starsi tak se to tak moc nebere jak kdyz ti je 15 taky sem mela kamaradku ktere bylo 13 a klukovy 19 a jakoze ten vekovy rozdil sel dost poznat , ale pokud ho mas rada a si stastna tak ti to neberu a zustan s nim a ten vek se casem sam vyresi , jen nevim ale v mem okoli to tak pozoruju :)

  • Ahoj a jak dlouho spolu jste? Ja s přítelem začínala když mě bylo 14 a jemu 22. Když vám to vyhovuje a jste spolu šťastní, tak proč to řešit? :-) Držím pěsti, ať vám to vyjde :-)

  • My jsme s přítele od sebe 5 let, začli jsme, když mi bylo 14 a jemu 19 a taky se na to lidi dívali hloupě, ale já vždycky odpověděla: Kdyby mi bylo 20 a jemu 25, nikdo by se ani koutkem oka neohlédl.
    A říkala bych pravý věk, ono to na něm musí jít i vidět, přece jenom 20 let a 30 je třeba rozdíl. Pak, když zjistí faktický věk, tak si řeknou, že se za něj stydíš.

  • Ahoj,
    není to o tom, o kolik je kdo let starší nebo mladší. Je to o tom, zda si spolu máte o čem povídat, respektujete se, důvěřuje te si, tak jakoby se navzájem prolínáte. Někdy se vám stane, že jeden vyřkne myšlenku a druhý mu řekne: "Teď jsem to chtěl/a říct." Někdy si lidé nesednou i když jsou sobě věkově rovni a naopak.
    Myslím, že nejhorší jsou pohledy okolí. Někteří lidé jsou normální a berou vztahy druhých tak, že je to jejich věc. Jenže najdou se i vrtáci, kteří Ti budou vztah vyvracet a odrazovat Tě od něj a když máš svůj názor, tak jsou i hrubí.
    Osobně mohu říci, že nesnáším škatulkování lidí do jakých koliv škatulek a šuplíků typu..takhle by se to mělo a takhle tohle nesmíš, s tím chodit nemůžeš, co by tomu řekli lidi atp.
    Mám vedle sebe partnera staršího o více let než RUZII, jsme spolu již 18 let. Akorát jediné, co mi chybí je miminko. Pokud bys někdy chtěla děťátko, neváhej a jdi do toho co nejdřív a nenech se odradit ani partnerem, že je ještě čas. Čas pak bude proti vám...
    Ale jinak je to fajn :o) prostě pohoda.
    Přeji mnoho štěstí.

  • Ahoj je mi 15let a našla jsem kluka který se mi moc líbí ale je mu 31let ale drobet mě to odrazuje :-( nevím co od něj mám čekat aby mi nák nepodrazil nohy mám strach mám nebo nemám sním být??:-( Díky za odpovědi

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist