Mám ho ráda, ale nemiluju..teda aspoň mám takový pocit.

Otázku položila: Bývalá uživatelka #21823 3.4.2012 19:59

Co si myslíte o vztahu bez lásky ? Má to cenu ? Jsem s přítelem 3 měsíce. Mám ho ráda, a nechci o něj přijítí. Jen tam nejsou ty "jiskry" a tak,..jako to bylo alespoň u mě s mým bývalým přítelem. Tam jsme ale zase byla v extázy a následně v depresích, když jsem na to doplatila a nevyšlo to. Co je lepší a má cenu s tím současným být ? Prostě je pěkný mít někoho, kdo vás obejme a s kým máte pocit, že vás má taky rád... Jen občas nevím co si mám mylset, a když mě někdo rozebírá, tak se sama v sobě nevyznám. Máe s tím někdo zkušenosti ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jiskření samo po čase zmizí. Zbyde Ti jen to, že ho máš ráda. Pravděpodobně už ho dobře znáš i s jeho klady a zápory, protože Ti chybí "růžové" brýle, co mají zamilovaní. Poradím Ti, představ si, kdyby Ti zítra řekl, že Tě opouští (a už Tě nechce nikdy vidět) - co bys na to řekla? Dotklo by se Tě to? Vadilo by Ti to? Chyběl by Ti? Pokud ano, není co řešit a na "jiskření" se vykašli :-)

  • Já v té stuaco nejsem a nikdy jsem nebyla.. Ale aspon nějaký ten muj pocit.. Já jsem také svého přítele ze začátku nemilovala.. Strašne moc jsem si s nim rozuměla.. Byla nám spolu venku dobře.. On mi ale jednou řekl , že se mnou chce být a já ho odmítla.. Nevím , asi protože jsem se bála že když to nebude klapat rozejdem se tak o něj přídu a nebudem ani kamarádi.. Pak sem si řekla že chci aby byl štastnej a že s ním budu i když ho do vztahu nechci.. Tak moc sem ho měla ráda.. Ted jsem s ním 9 měsíc a miluju ho čím dál tím vic.. Ale myslím si že v tvym případě je to jiný.. Tři měsíce je dlouhá doba a už bys měla něco cítit jako myslím opravdovou lásku.. Ty ho znáš rozhodně lépe než já , musíš vědet jestli ho máš ráda natolik že s ním budeš dál a zkusíš se zamilovat, a nebo když si budeš jistá že se na tebe uplne nevykašle tak mu to zkus nejak hezky vysvetlit.. Muj názor. :)

  • Ahojky, zkušenost s tím mám a pokud můžu poradit - nemá to cenu s ním být...pokud po 3 měsících vztahu cítíš, že ho nemiluješ, co ucitíš za dva roky? (pokud by to vůbec tak dlouho vydrželo)... Kolik ti je? myslím, že mladý lidi by neměli bejt s někým jen protože je jim s ním dobře, ale měli by bejt s někým, koho milujou...víš jak by to dopadlo? začla by jsi ho podvádět a ublížila mu tím mnohem víc...potkáš člověka, do kterýho se zamiluješ, bude to mít tu jiskru, která ti chybí a budeš za ním utíkat a nynějšímu příteli tím ublížíš mnohem víc, než když mu teď na rovinu řekneš, co se děje...Já byla bohužel ta, která ublížila, protože potkala někoho, s kým to jiskru mělo...a neuměla jsem lhát, tudíž mu řekla, že mám někoho jiného....myslím, že to nesl mnohem hůř, než kdybych mu dříve řekla, že je mi s ním fajn, ale že ho nemiluju...no a byla jsem za s prominutím kurvu....držím pěsti, ať se rozhodneš, jak nejlíp uznáš za vhodné a ať z toho oba vyváznete bez citové újmy...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist