Mám ho pozvat?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394487 2.1.2019 15:11

Ahoj holky,
jdu za vámi s dotazem ohledně jednoho kluka... No, on už je to spíš vážně chlap. Mně je osmnáct, on je o několik let starší. Známe se už delší dobu, ale nikdy jsme se nějak nesešli, že bychom byli spolu jen my dva. Jenže pak se všechno seběhlo tak strašně rychle. Slyšela jsem, že má o mě zájem. On to nakonec přede mnou přiznal a já ho políbila. Bylo to až moc rychlé, ale tím polibkem jsem k němu opravdu začala něco cítit, což je zvláštní, ale je to tak. Promluvili jsme si o tom později a já teď uvažuju, zda není hloupé ho pozvat k sobě, třeba na film. Nechci to nechávat otevřené, ale bojím se odmítnutí.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • sono22.1.2019 21:50

    Nie. Keby mal záujem urobil by to on. Predsa je starší, vie čo chce.

  • KatieD2.1.2019 16:01

    A nešlo by to nějak udělat, aby pozval on Tebe? Je dokázáno, že muž, co má o ženu opravdu zájem, to vždy nějak vymyslí a ženu na schuzku pozve. A může se třeba stydět až do nebes :-)

    S tím polibkem jsi to udělala fajn. To je krásný a nevinný způsob, jak vyjáfřit náklonost. Muž má zvát ženu na rande, žena má jako první políbit. Etiketa podle Špačka :-p

    Jen přemýšlím sakryš, jak to navlíknout, aby ho to trklo. S tímto zkušenosti moc nemám. Leda třeba něco typu: "Jé, v kině dávají film, na který už tak dlouho čekám..." Možná průhedné, ale ho by to mohlo napadnout a ty se vyhneš tomu zvát ho ty.

    Je totiž dokázáno, že vztahy, kdy žena se za mužem přijde seznámit, pozve ho první na schuzku... vlastne nemají takovou šanci na přežiti než ty vztahy, kdy muž doopravdy loví. Samozřejmě existuje nespočet párů, kde tomu tak nebylo, začala žena... Ale když máme cca sedm miliard lidí, není čemu se divit :-) Já rozhodně bych chlapa nezvala. O Tvém zájmu ví, tak at se snaží. Navíc muži jsou od přírody lovci a lovit je baví a chtějí (až na pár vyjimek).

    Když se mnou jeden chlap strašně zametl (já totiž v tom neuměla chodit, takže jsem mu svoji zamilovanost dávala strašně najevo, hned jsem mu odepisovala a tenkrát, po tom, co pár schuzek inicioval on, jsem ho zvala na schuzky také. Výsledek? Katastrofa. Měl mě strašně jistou. Ale to jiná kapitola.

    Pak jsem si řekla, že musím jít do sebe :-p Nejlepší kamarádka mi doporučila knihu

    https://www.trhknih.cz/kniha/aomoy8y

    kterou jsem si přečetla, pak její pookračování

    https://www.trhknih.cz/kniha/7viaksra3

    A začala jsem se řídit těmito radami. Hned mi to samozřejmě nešlo, ale pak jsem se s nimi "sžila" a brala je jako přirozenost. A právě teprve tady jsem se dozvěděla, že chlapovi jako první nemám psát (např. po první schuzce že nejvíce chlapů, co mají zájem pokračovat, napíší žene sms do jedné hodiny), že nemám odepisovat okamžitě, ikdyž vlastně si s sebou beru mobil i na toaletu, jak moc na tu sms od něj čekám :O=, nikdy muži v počátcích nevolat a jeho hovor ukončit po cca deseti minutách (ikdyž bychom s ním prokecaly celé hodiny), a hlavně. Když Tě pozve na schuzku ze dne na den, dělat, že nemáš čas. Ikdyby sis pak nudou doma měla okusovat nehty :-D A ten čas mít až tři dny poté, co Tě pozve. Aby se naučil zvát Tě s předstihem a ty aspon měla nejakou jistotu, že se uvidite a on vedel, že nejsi tak lehce dostupné zboží a máš svuj program :-)

    Byla to dost fuška, ale báječného manžela jsem fakt našla. Byl moje "první obět" této knihy ;-) Moje nejlepší kámoška taky. A všechny holky, co znám a tuto knihu četly a podle pravidel se řídily, našly hned bez problému taky.

    Prosím at nekomentují ty, které knihy nečetly. Chápu, že někomu to může znít jako bláznovina. Ale je to odborná literatura.

    Hodně štěstí! :-)

  • KatieD2.1.2019 16:09

    Zapomněla jsem. Pokud to fakt nepůjde udělat jinak, nezvi ho domů, ale na schuzku někam ven. Pro některé chlapy to může být jako pozvánka do postele. Pro jiné třeba ne, ale riziko tu je a mohla bys klesnout v ceně. Neocení to. Ptala jsem se kdysi manžela, co by udělal, kdybych se s ním vyspala moc brzy (třeba po třech schuzkách), zda by se mnou byl dál. Prý asi ne. Ale prý by se se mnou bez problému vyspal (ti zatracení chlapi !!!8-o) A ještě se k něčemu přiznám. Když mě pozval k sobě domů prvně, s tím, že do sms napsal, že mě pak ráno doprovodí do práce, byla jsem to já, kdo to bral jako pozvání do postele, oběhala jsem den předtím celou Vankovku, abych si koupila nové spodní prádlo... A on mi ted už roky tvrdí, že se jen chtěl dívat na film :-D Ovšem jak ten večer dopadl, si domyslete.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist