Málo času ve vztahu, odcizení se

Otázku položila: Anonymní uživatelka #409020 30.9.2019 14:34

Ahoj, s přítelem jsem tři roky, on ma praci kde dělá třeba pět dni v kuse (i tam spava, protože skončí třeba v 11 a v 7 tam zase musí byt) a pak je třeba pět dni doma. Problem je v tom, ze spolu nebydlime (je nam 20 a oba bydlime u rodičů v rodinném dome a přijde mu prý zbytečné jit někam na byt kdyz každý mame kde bydlet), a další věc je ta, ze ma jeste jednu praci do které chodí v jeho volnu, a do toho ma fotbal, chce chodit ven s kamarady, a musí pomoct i doma, takze ve vysledku na me si výhradi jeden den za tech 10 dni, a me to přijde hrozne malo, ale kdyz se s nim snazim o tom mluvit tak on se rozčílí, ze jak si muzu dovolit říct ze na něj s*ru apod. Přijde mi ze se hrozne odcizime a rozejdeme se, sice rika ze od února v te jedné praci skončí ale to je porad hrozna doba a ja nevim či do te doby delat.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jeden den z deseti, to opravdu? To je dost hrůza, asi bych mu nějak nastínila, že takový vztah nemá cenu... Už po dvou letech je to dle psychologů na svatbu a zakládání rodiny, ne se vidět třikrát do měsíce :O= ale jste ještě mladí samozrejme... držím pěsti, ať se správně rozhodneš!

  • Myslim, ze tvuj pritel uz tu budoucnost s Tebou nevidí.... Skoncila bych to s nim. Je tk ztráta casu... Dej příležitost nekomu kdo si Te bude vazit a vude Te opravdove milovat.

  • Najdi si niekoho, kto sa na Teba bude tesit kazdy den, kto s Tebou bude chciet travit skoro vsetok volny cas... a nie len cas ktory mu nahodou zvysi...to nema cenu.

  • Podle mě se kvůli tomu budete dál hádat a odcizíte se úplně... Tři roky jsou už opravdu doba, kdy vidět se párkrát do měsíce je málo. A jestli ti vyčítá, že se s ním snažíš domluvit na tom, jak situaci vyřešit a říká ti věci jako: "jak si můžeš dovolit říct, že na tebe seru", tak bych se na něj být tebou vykašlala hned, tohle není zrovna hezké chování... Asi se to líp píše než koná, ale chce to sebrat odvahu a najít si kluka, kterej už myslí na společnou budoucnost.. Hodně štěstí :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 198 otázek, kterým se dostalo 271 491 odpovědí a 409 685 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist