Malá se pořád budí

Otázku položila: Bývalá uživatelka #80290 24.11.2018 20:33

Ahoj holky, jsem tu zase po dlouhé době a jdu si pro radu, zkušenosti, názor nebo se prostě jen vypovídat. Anička už má 15M, ale ty noci jsou prostě pořád peklo. Tak 8x za noc dávám dudlík ( pozn. už nekojím), budí se s hrozným pláčem, někdy když na ni promluvím nebo ji v postýlce otočím, tak spustí úplnou sirénu a pak trvá než ji uklidním, no a jako bonus vstáváme v 5. Nějaké nápady, co s tím? Děkuji

Jo ještě chci doplnit, že spí s námi. Máme přiraženou postýlku.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • buccaneerka224.11.2018 21:23

    Já teda nemám ještě tak velkou dceru, ale pomáhá nám, když v noci vůbec nemluvím a když usne s dudlíkem v puse, podepřu jí hlavu muchláčkem nebo plenkou, takže když povolí stisk rtů a dudlík jí trochu vypadne, přistrčí si ho sama do pusy.

  • petulinkaa1324.11.2018 21:29

    A jak dlouho to trvá? nerostou špičaky? 🤔 určitě v noci na ni nemluvit nahlas, s dudlíkem - sama si ho, pred tím našla třeba v postýlce když ji vypadl nebo vůbec?

  • terryk24.11.2018 21:43

    Ty jo, nevím, jestli něco poradím, ale řekla bych, že nejspíš pociťuje nějaký diskomfort. Mně tohle děti dělaly buď v neznámém prostředí, nebo když jim rostly zuby. Teď myslím to probuzení se s revem. To mluvení může někdy situaci zhoršit, pac dítě nechce poslouchat, ale spát. Na druhou stranu, mně většinou bylo ku prospěchu. Jinak s tebou soucitim, měla jsem doma podobného jedince, u nás byl problém asociace prso - usnuti.

  • Jednoznačně odstěhovat z ložnice. Dudlik v tomhle věku by si měla umět najít sama pokud ho chce. Jestli to trvá 5 měsíců... něco je fakt špatně. Dcera spí daleko lépe a klidněji od te doby co spí sama.

  • dudlik bych vzala je už velká a dala nějakou svojí nejmilejší hračku dala do postýlky a čau musí se to naučit můj syn řval do 7 měsíců pak už byl klid i když rostli zuby mazala jsem dásně kalgelem a byl klid.tak hlavu vzhůru a jít na to.prostě musíš býtty za první

  • Ahoj, u nás to bylo stejné, ale v jednu dobu pomohlo přirazit postýlku k posteli. Pak najednou zničehonic mu to vadilo a postýlku sme museli odsunout. Teď ho uspávám (skoro 15M) u prsu v posteli u nás, když usne, tak ho přesunu do postýlky, kterou má za rohem v jiné místnosti, a spí. Někdy spí až do 3 rána, někdy jen do půl 10 a když se probudí, tak hystericky řve. Pak ho vezmu k nám do postele a klidně spí. Takže u nás se spí každý den jinak, přizpůsobuju se malému, jak on chce a všichni se pak vyspíme. U nás se dudlík nikdy nepoužíval, bo ho malý už od mimina nechtěl :)

  • dancewomen25.11.2018 13:28

    Tak to si asi vyfasovala nespavce.Syn nespal do 2 let a nepomohlo nic,pak se to zlomilo a od té doby spí sám ve své posteli.U Nás to byly zuby a noční děsy,vstávala jsem i 10x za noc,byl to mazec.Drž se!

  • sono226.11.2018 23:02

    Neviem. Ja som v tej dobe ešte veľa cez noc dojčila, dcéra potrebovala kontakt. Prestala som v 23 mesiacov, ale nikdy sa mi ani predtým takto nebudila.
    Možno tie desy? A zobrať si ju úplne do postele? Mdatdd hladná? Žeby sa budila aj na to? Dcéra tiež dosť ešte 0vtedy pila, predsa 15 mesiacov je ešte dosť málo, aj keď by už mdmajm jedlo chýbať. Skús urobiť teplé mlieko. Možno pomôže.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist