Malá prsa, co mám dělat?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #420488 16.6.2019 17:06

Dobrý den,
Potřebovala bych poradit, je mi 17 a mám furt malá prsa... Pochopila bych to, kdybych byla drobna a hubená, ale to ja nejsem. Jsem vysoká, mám velký boky a nejsem nějak tlustá, ale trochu oplácaná určitě. Proto se divim, že mi prsa furt nerostou... V rodině mají skoro všichni velká prsa a tak se bojim, jestli mi třeba nechybí nějaké hormony nebo tak. Nevíte teda co by to mohlo být?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ElisHoli16.6.2019 17:32

    Velký prsa fakt nejsou výhra. Mamka i babička (její mamka) mají docela velký a neustále si stěžujou, podprsenky ve velkých velikostech většinou nejsou pěkný, často se špatně shání, z velkých prsou bolí záda, po dětech je budeš mít vytahaný a ve stáří ještě víc. Já mám malý po druhý babičce a nakonec jsem za to docela ráda :) Moje mladší ségra má větší prsa než já (a to jsou furt normálně velký) a furt nadává, že jí není tohle a tamto a že nemůže jít bez podprsenky. :D A že by se klukům nelíbily se neboj, každýmu se líbí něco jinýho, někdo je na velký, někdo zase na malý ;)

  • No tak je budeš mít hold malá, a co je na tom?? Velká prsa jsou stejně otravná a nepěkná. Buď ráda, že jsi zdravá a máš "jen" malá prsa.

  • U nás v rodině nebyl nikdo, kdo by měl malé prsa, všechny ženské měly prsa, jen já ne. Dřív sem z toho byla taky nesvá, smutná, v depkách, ale nakonec sem zjistila, že i bez prsou o mě mají chlapi zájem a tak sem to přestala řešit :-) a i se svýma pidi prsama sem odkojila dítě, takže buď vklidu, malá prsa nejsou špatná :-)

  • Malá prsa ? No to určitě nechceš se přesvědčit zda máš tu správnou podprsenku? Dřív jsem si taky myslela že mám malý a kupovala jsem si 70 A s idiotskou výstuží která to prso vzala a zmáčkla no a jak jsem zjistila že tak podprsenka vypadat nemá tak jsem zkoušela a zkoušela a mám velikost 75 C a někdy ( vyjímečně) i D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 484 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist