Make-up pro svetlou plet a baze pod stiny

Otázku položila: Anonymní uživatelka #31115 7.3.2011 17:22

Ahoj holky, jsem hrozna bledule a diky tomu nemuzu stale prijit na make-up, ktery by mi sedel. Mam navic citlivou pokozku. Jsem zacatnice a nechci vyhodit hromadu penez za spatny odstin, zkousela jsem nekolik testeru v drogerii, koukala na internetu, ale stale si nemohu vybrat. Vim, ze nemuzete vedet, jaky odstin presne potrebuji, spis bych chtela nejak navest na overenou kvalitu, kde si vyberou i bledulky (mozna az mrtvolky :) s citlivou pokozkou.

Take jsem neco slysela o bazi pod stiny? Mate s ni zkusenost? Ktera vam vyhovuje?

Dekuju.

Odpovědi správkyň témat

  • pokud nepotřebuješ vyloženě krycí tak má třeba oriflame řadu pokladovách make-upů very me kolem 100,- nebo mám dobré zkšenosti s krycím make-upem od maybelin affinitone odstín light sandere určo zkus pohybují se kolem 180,- co jsem slyšela tak i dermacol má světlé a levné :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, taky mam stejny problem, jsem bila jak stena a kazdy make up, ktery jsem zkusila, byl moc tmavy, takze jsem vypadala jak s maskou. Nakonec jsem to vzdala a misto make upu pouzivam korektor od lancome odstin 1 a na to pudrik. Jelikoz je to dost drahy spas, pouzivam to opravdu jen ve vyjimecnych prilezitostech, za to mi ale vydrzi presne rok... tak hodne stesti s vyberem.

  • Já jsem také bílá jako stěna. Používám make-up od Avonu s reflexní složkou, odstín Ivory. A vypadá to přirozeně. Není ani drahý. Pořídíš ho do 200.- Kč.

  • dzusinka7.3.2011 20:17

    Výběr make-upu se provádí na DENNÍM světle tak, aby odstín odpovídal odstínu na krku. Jestli máš citlivou pleť, tak zkus Dermacol nebo Vichy z lékárny.

  • Apocalypse8.3.2011 6:47

    Já ještě můžu doporučit Toleriane on La Roche...Není sice nejlevnější, ale je speciálně pro citlivou pleť, a ten nejsvětlejší odstín 10 je vážně dost světlý. Já jsem taky bledá, ale používám odstín 11, který je o trochu tmavší. Jinak v dobré lékárně tě určitě nechají vyzkoušet si přímo na pleť, já dostala zdrcadlo, 4 ostíny make upu a testovalo se :-)

  • Já tedy používám od L´Oreal, taky je dost odstínů a určitě si vybereš i pro bledulky, ale je trošku dražší, kolem 350,- Kč. Mě to taky dělá problém si vybrat, i když mají v drogériích testery, prostě je třeba tam strávit delší čas. Nebo jsem používala od Oriflame ten nejsvětlejší - Ivory a ten je hodně světlý, ten by ti mohl padnout.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist