Mají vaši chlapi všude plakáty se ženskýma?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #37982 16.12.2012 14:57

Ahoj holky mám na vás pár otázek.

1) Mají vaši chlapi doma plakáty nebo kalendáře s nahýma nebo polonahýma ženskýma?
2) Mají tyto plakáty i v garážích?¨
3) Vadí vám to?¨

Mě to vadí hrozně, je to jediná věc, která mě dokáže vytočit, pak se kvůli tomu cítím dost mizerně, když vidím na stole kalendář s cizíma holkama. Slíbil mi tedy že to vyhodí, tak jsem zvědavá. Jednu mi řekl, že si to pověsí do garáže, ale já mu napsala že to nechci vidět ani v garáži, že nechápu proč to tam má. A dnes mi napsal, že kdybych viděla skřínky a garáže jiných chlapů. Jenže podle mě když je chlap zadanej, tak tohle mít doma nemá.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • doma bych to netolerovala ani na záchodě, ale v garáži, tam at si má co chce...jinak me tady ty obrazky nijak neuráží, vím že chlapi na to rádi koukají i když já to nechápu, ale je to jejich věc.

  • 1-ano
    2-ano
    3-ne, stejnak jí mít doma nikdy nebudou :D

  • Simone16.12.2012 15:54

    Můj muž na to není, nikdy podobné obrázky neměl, ani když jsme spolu nechodili. Musím říct, že doma by mi to taky vadilo, ale v garáži bych mu to asi nechala (i když to by mi vadilo taky). Ale nechala bych mu to proto, že vím, že chlapi se na nahaté ženy prostě rádi dívají a nemá to nic společného s tím, zda už jsou zadaní nebo ne. A když to nebude hyzdit dům, tak ať si to v té garáží klidně má. Nicméně pokud to tobě vadí, a on má řeči, řekla bych mu to, co ti poradila venysek. A v nejhorším případě si pořiď taky kalendář s nahatými chlapy, dej si to na svůj stůl a třeba do zadních dveří vaší skříně, a třeba pak změní názor a dojde mu, že je to vlastně pubertální ;)

  • A.t.i17.12.2012 18:20

    Můj muž nic takového neměl. Možná v pubertě. Ale když už jsme byli manželé, tak od někoho dostal kalendář s nahýma ženskýma. Nevybral si ho sám, byl to dárek k nákupu, nebo něco takového, už si to ani nepamatuji, kde to vzal. Tak to z recese pověsil v obýváku. Mně to nevadilo. Každý měsíc jsme společně zhodnotili, jestli je slečna pěkná nebo není. Aspoň jsem zjistila, že máme podobný vkus.:-D Synovi se kalendář také líbil. Tehdy měl necelý rok a kvůli nahým slečnám si i stoupal, aby na ně pořádně viděl.:-D
    Celkově nemám problém s tím, aby se muž díval na jiné ženy. Když se díváme na nějaký film a vím, že tam zrovna bude nějaká nahá scéna, tak ho upozorňuji, že tam bude mít prsa.:-) Ať se klidně dívá. Stejně vím, že vše ostatní bude dělat jen se mnou.:-)

  • venysek16.12.2012 15:23

    Můj naštěstí na tohle není, ale asi by mi to taky vadilo. Nevidím důvod, proč by měl mít něco takovýho vystavenýho.. A argument, že ostatní to tak mají, to by pro mě nebyl argument.. Zeptala bych se ho, jestli když budou ostatní skákat z okna, bude on skákat taky.. Taky bych mu to vyházela :-)

  • Můj chlap nic takového nemá, ani jsem nikdy neviděla náznak, že by něco takového chtěl..

  • Můj přítel též doma nic takového nemá, ale např. u jeho rodičů doma v chodbě takový jeden kalendář visí a nijak to nikoho nepobuřuje. Dělám v chlapském kolektivu a na "šatně", kde všichni svačíme, jsou takovéhle kalendáře hnedle 3 a vždy když se otáčí nový měsíc, provází to vždy tisíc komentářů - já se u toho docela bavím. Pár oblíbenkyň mají dokonce ve skříňkách. No a doma spokojené manželky a co vím, tak kluci jsou spořádaní manžílci ;-).

    Mně osobně by asi vadilo něco takového třeba v ložnici, možná i jako u tchánovců na chodbě, ale např. v pracovně nebo v garáži - to by mi bylo šumák.

    Co takhle nafotit pro přítele jeden takový kalendář s tvýma fotkama? ;-)

  • Můj manžel asi nikde nemá takovéto obrázky, nezkoumám to, je mi to jedno. Hodně chlapů to mívá v práci, to je pravda. Já se taky občas ráda podívám na hezkého chlapa vyfoceného v kalendáři a nikdo to neřeší. Tak mu nech nafotit svůj nějaký trochu erotický kalendář, uvidíš, jak se mu bude líbit :-D ;-) Myslím, že jsou v životě důležitější věci, tohle bych nijak neřešila :-)

  • Tak můj chlap to nemá ani doma ani v garáži, každopádně vím, že v práci je to kalendář, nejspíš i nástěnka a ve skříňce, to nevím. Každopádně doma by mi to teda vadilo, a v garáži? To asi taky, ale je fakt, že ten můj na to zas tak není.. :-)
    Vy spolu asi nebydlíte, že? Protože to bych to jinak vyhodila a bylo by.
    A na ty jiný skříňky a garáže ostatních chlapů bych mu řekla, že on není ostatní.

  • Můj teda nikde nic nemá...ani potom netouží...cca ještě před 3 rokama četl pánský časopis MAXIM a ani to už nečte..prej z toho vyrostl :D

  • Tak můj přítel, když jsme spolu začali chodit, měl v pokoji kalendář s nahýma ženskýma, co má mě, nemá tam nic. :)

  • Můj manžel nic takového nemá, ani o to nikdy neprojevil zájem. Co vím, tak tyhle věci neměl ani jako svobodný kluk doma. Jinak - určitě by mi to vadilo kdekoli v bytě, přijde mi to jako kýč, ale v garáži bych to tolerovala.

  • Můj přítel doma nic takového nemá, možná je to tím, že má pokoj s mladší ségrou ale teďkom na bytě se spolubydlícíma nic takového taky nemá. :) A upřímně by mi to vadilo, takže najít něco takového tak to letí oknem, místo toho bych mu koupila kalendář s nahejma chlapama, aby věděl zač je toho loket. :D Přeháním samozřejmě, ale mě by toto fakt vadilo, jsem žárlivá... takže bych hysterčila. :) Není to nejlepší přístup, ale co.

  • Sydzej6017.12.2012 8:03

    tak můj rozhodně ne.a asi by mi to vadilo kdyby to měl.ale nikdy jsme se o tom nebavili a ani když bydlel u mámy a měl pokoj s bráchem tak ani to neměl nikdy na zdích.

  • dzusinka17.12.2012 11:23

    Jako pardon, ale jak byste se cítily, kdyby vám chlap vyházel dejme tomu šminky protože nechápe k čemu je máte a že mu v koupelně vadí na to koukat? Mně by tyhle obrázky vadily ve společném prostoru, který používáme oba stejně nebo víc já - kuchyň, ložnice, obývák, koupelna apod. Pokud je to v jeho dílně nebo v jeho pracovně, tak je to jeho prostor a nemám právo mu do toho mluvit AŤ SE MI TO NELÍBÍ SEBEVÍC.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist