Magické natáčky:)

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24703 29.8.2011 22:33

Milé womenky, máte některá z Vás zkušenosti s magickými natáčkami??? Chtěla bych si je pořídit a ráda bych znala vaše zkušenosti s nimi. Mám dlouhé vlasy a natáčím si je přes žehličku,což je hodně ničí,proto to nedělám moc často. Děkuji za Vaše názory:)
http://www.magicke-natacky.cz/

Holky,tak jsem si je pořídila za 99,-kč a musím říct,že jsem opravdu spokojená:)) Dělají krásné přirozené vlny,vydrží...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já teda zkušenosti nemám, jen že jsem až doteď o ničem takovém nevěděla, ale jak jsem se podívala na ty stránky a to instruktážní video, tak mě to nadchlo! :)) Takže se zkusím po nich poohlédnout někde v obchodě a nebo si je možná zkusím objednat, 250,- je krásná cena. :)

  • Já je mám, ale mám vlasy lehce pod ramena, asi i záleží, jaké máš vlasy, jestli takové ty těžké, silné, tak to asi bude držet hůř. Já jsem blond a mám takové lehké vlasy, dobře tvarovatelné.Předtím si je přefouknu, protože uplně mokré to pak dlouho trvá, pak dávámi tužidlo, chvilku to teda trvá než si udělám celou hlavu (a někdy to i docela tahá, když špatně chytíš ten pramen) , ale zase to vydrží fakt celý den.

  • Verousek8929.8.2011 22:50

    Já teda osobní zkušenost nemám, ale známá si je vychvaluje a jak jsem si je jednou chtěla pořídit, tak jsem četla recenze a tam byly dost vychvalované :)

  • Teda, vypadá to jako dobrá věc... až se tu prosím najde někdo kdo má zkušenosti - mohla byste zde prosím i napsat, jak dlouhé máte vlasy? mě totiž jen tak něco nedrží...

  • Já je mám už půl roku a jsem fakt spokojená...i když...nevím jak moc dlouhé vlasy máš, já mám cca nad prsa a natáčky už mi nestačí :( jsou příliš krátké, ale dá se to vyřešit, že si je buď nedávám úplně k hlavě a nebo můžeš dát 2 natáčky (kratší a delší) na jeden pramen. Jinak jsem si objednala 2 balení a myslím, že je to akorát (nemám moc husté vlasy). Udělají takové barokní vlnky, ale pokud je učešeš, tak se trošku natáhnou.

  • na videu to vypadá jako brnkačka, ale nedokážu si představit to dělat na vlastní hlavě :D jinak je to super taky by se mi to líbilo :)

  • známá je má a super..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist