Má takový vztah cenu?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #360898 24.2.2016 15:32

Dobrý den, mam 18 let, příteli je 22. Chodíme spolu rok a 1 měsíc. Někdy se mi zdá, že vztah nema budoucnost. Do školy nechodí, kdyz mi to slíbí, s kamarady tráví plno času. Když u nej spim rano me v 10h vyhazuje, aby mohl k babicce a pak travit cas s kamosema. Když jsme domluveni na 15h, tak mi většinou dve hodiny predem napíše, ze mam prijet o hodinu, nekdy dve pozdeji. Kdyz dojdu pozdeji a zeptam se ho, co delal, odpovi, ze hral na xboxu. Nekdy mi prijde, ze se mnou chodi jen kvuli sexu. Furt jen kamosi, auta, xbox, fotbal. Žádná škola. Každý par chodi jednou mesicne nekam(do kina...atd.), ale my nechodíme nikam. Za rok co s nim jsem neznam jeho kamarády. Kdyz s nim chci trávit 3 dny v kuse, rekne ze ne, a hleda plno duvodu proc. Kdyz ho zvala mamka na obed, odpovědí jsem se nedočkala. Obden jsme spolu, ja musim jezdit za nim, jelikoz on si koupil auto ktere zere hodne a nema pry většinou benzin, ale pro kamose a jine lidi ma? Myslite si, ze ma takovy vztah cenu? Hodne ho miluji, kdyz jsem s nim je mi krasne, ale pak me nekterou z techto veci nastve a uz jsem z toho spatna. Děkuji za odpověď.

  • 24.02.2016 18:47:05 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 24.02.2016 18:47:04 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Single24.2.2016 15:38

    Holka, co blbnes? To si nevazis sama sebe? Vzdyt ty pro nej nic neznamenas! Vyprdni se na nej a najdi si nekoho, komu na tobe bude zalezet.

  • Jak si tohle mohla vydržet rok? Najdi si někoho pro koho budeš důležitější než xbox a kamarádi. Navíc si představ jaký by jste spolu měli život až by jste spolu bydleli? Ty toho lempla budeš živit a běhat kolem něj jako služka? U mě už by měl "kufry zabalené" dávno. Správný přítel tě bude nahánět aby s tebou mohl trávit volný čas... Každopádně držím palce.

  • medulinek24.2.2016 17:23

    nemá to cenu

  • Alenkka24.2.2016 18:28

    on je nevyzrálé díte, záleží mu na kámoších a lemplovat, ty jsi jen doplněk, určitě to nemá cenu, najdi si někoho kdo tě opravdu bude milovat

  • Tvuj pritel je jeste dite. Toto nema budoucnost...hned by te vymenil za nejakou novou hru...jsi jen zpestreni casu mezi hranim a kamarady...najdi si nekoho,komu na tobe bude zalezet...jsi mlada :-)

  • Ahoj. Byť na tvojom mieste, z toho vzťahu utekám. Takto nemá vyzerať vzťah a ešte k tomu po roku.. Nie na darmo sa hovorí, že dievčatá dospievajú skôr :) . A aj ak ho miluješ... No všetko raz prebolí a príde niekto lepší. Lepšie chvíľu poplakávať ako keby si mala byť v takomto vzťahu. To je môj názor :)

  • pokud se tážeš zda takový vztah má cenu, tak je něco špatně. A pokud se v tom vztahu necejtíš, jakože necítíš dobře tak běž a najdi si jiného, který si Tě bude vážit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist