Ma o mě zájem?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #213814 28.3.2016 16:07

Ahoj holky mam takovy dotaz je mi 22 let a nedavno u me byl kluk o rok starší co mi napojoval bojler a celkově mi spravoval ruzne věci v bytě stravili jsme spolu cca 4,5hodiny a behem toho se na mě usmival a kdyz zavěšoval ten bojler tak rekl musim to pořádně dotáhnout ať to na tebe nespadne to by byla škoda. :) pak se dost zajimal o mou rodinu a tak ptal se mě na plany do budoucna a pak se mi stal takovy trapas kdyz neco dělal vyfotila jsem si ho po tajnu a omylem nechala ležet mobil na kuchyňské desce a on to viděl šel za mě začal mě prsem z každé strany tak provokativně pichat do boku a rikal co ty mě točíš a smál se hrozně moc.Ještě jsem mu vykecala že až budu mit teplou vodu tak se chystam naložit do vany a když jsem jela za par dnu kolem jeho dilny (spravuje auta) tak na mě před svým kamaradem volal tak co jaka byla vana? Zavolala jsem ze fajn a on se usmál. Tak co si myslite jede po mě nebo ne? A pokud jo jak mu mam dat najevo že mám zájem je totiž božsky krásný :)

  • 28.03.2016 20:37:06 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Single28.3.2016 16:46

    Myslim, ze ne. Snazil se te od te doby nejak kontaktovat, volal, pozval te nekam? Rekla bych, ze u tebe normalne konverzoval. Prece nebude 4,5 hodiny mlcet, ze?

  • terryk28.3.2016 17:55

    Nejakej zájem z jeho strany tam bude, minimálně s tebou flirtuje, tedy jsi mu sympatická. Aneb, jak říká můj muž, když chlap nemá zajem, chová se neutrálně, odtažitě, udělá si svoji práci a jde. Nemusí to nutně být zájem vážný, může to být jen takový flirt. Možná by stálo za pokus ho někam nenuceně pozvat.

  • gimi28.3.2016 17:23

    To je klasické chování chlapů... Nic bych v tom neviděla ;-)

  • Neviem. Ale poviem ti, že som raz niečo podobné zažila. Bolo to cítiť z oboch strán, začali sme sa stretávať aj nezáväzný sex bol ale nechcel vsťah, opäť niečo malo byť ale to som už stretla muža takže to nepokračovalo. Bolo to neskutočne magické sympatie na prvý pohľad do teraz na to spomínam, všetky zásady som pri ňom porušila, nedalo sa odolať bolo to len parkrat ale úžasné. Mmmmm

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist