Má mě jen do postele?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #377672 21.1.2018 17:44

AHoj už asi dva měsíce se scházím s jedním klukem, je o 10 let starší něž já. Ale rozumíme si. Samozřejmě spolu máme sex, ale od začátku se mi zdálo že je to i o něčem víc, parkrat jsme spolu byli i jen tak, rozumněli si i jen s povídáním atd. Už mi řekl i do očí, že mě má rád, apod..několikrát se ptal zda i já jeho. KDyž jsme se jednou pohádali, a ja mu dala najevo že si myslím že mě má jen na sex, řekl že vubec ne a blabla.. řekl mi že měl za život jen 4 holky, na Silvestra dokonce byl prý sám doma, atd. Zdá se mi jako takhle hodný kluk, a myslela jsem od začátku že z toho bude něco víc, ano vztah.. Jenže háček je v tom že mi nikdy sám od sebe neumí vyjádřit city, až na jednou kdy mi to řekl protože měl špatný den, musel mě od sebe večer odvést domu protože má prý probémy s mamkou (byla na operaaci a musí ji hlídat), podruhé když jsem měla k němu na noc to samé ohledně mamky by podle mě takto nekecal, protože o tom mluvil víc, a dokonce z toho byl takový smutný že se mu leskly oči..ale tento víkend měl dojet taky a nedojel..i když mohl a slíbil to..a mam právě to tušení že kvuli toho že jsem měla své dny (ano věděl to)..proste se mi jen tak neozval v tu dobu kdy měl dojet, asi usl, nebo schválně, nevím..od tohoto dne si nepíšeme, ja mu napsala v afektu at jde do prdele, ze mi za to nestojí apod. neodepsal uz cely jeden den :( A já ted ani nevím co udělat, zda se ozvat ja a třeba mu napsat ze jsem to tak nemyslela, (jeslti se třeba neurazil), mozna jsem to prehnala ? Jenze on od zacatku nedava najevo nic, zadne city ze by semnou chtl neco vic.. A je pravda ze nejvic si semnou pise jen tehdy kdy je nadržený, a o sexu atd..pokaždé co jsme spolu něco malo je i když ne třeba sex. Chová se divně, a jsem z něho zmatená a asi už mi to dochází, že jsem byla zaslepená a naivní, a že mě má od začátku jen do postele, co myslíte ? A jak mám dál pokračovat ? Mám se mu ozvat nebo to nechat být i když se neozve sam ? Ale já bohužel trošku cítím, že jsem zamilovaná.. :( včera jsem probrečela celý večer.

  • 16.06.2018 0:49:26 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Byt tebou, zeptam se na rovinu a predem se pripravim na to ze muze prijit zklamani. Myslim ale ze bys v tomto pripade mela byt hrda a nenechat ze sebe delat blbce.
    Taky jsem kdysi mela vztah, po trech mesicich sem ho poslala do prdele protoze jsem se od lidi z jeho skoly dovedela ze me ma jako ,,kur*u na sex,,..a copak mi toto za to stalo? Ted jsem vdana a za nekoho kdo tamtomu nesahal ani po kotniky.. takze pokud mas jeste trochu sve hrdosti, vykasli se na pitomce ktereho sice mas rada, ale on ti rozhodne nedava vse co by ti dal jiny kluk, ktery by te mel opravdu rad a ktery urcite prijde, protoze si jeste hodne mlada... :)) drz se a rozhodni se spravne.

  • Podivej se. Hlavni je komunikace. Pokud chces neco ujasnit, neni nic jednodussiho, nez se ho narovinu zeptat. Takle si vytvaris jen domnenky a pak se trapis.

  • Tak mne to prijde, ze jste zacali sexualni vztah bez partnerskeho s tim, ze z toho mozna nekdy neco bude... pokud do toho jdes takhle, tak musis pocitat s tim, ze z toho nic nebude . Ja jsem asi staromodni a naivni, ale ja nejdriv s klukem chodila a poznavala, abych vedela, zda mi stoji za to s nim spat a budovat vztah. Jinak ta reakce byla opravdu ukvapena a hruba. Představ si, ze b ti takto napsal on... myim, ze mate velky problem v komunikaci a jestli chces budovat vztah, mela bys zacit prave s tim

  • Speedy6121.1.2018 20:50

    Né každý umí city vyjádřit. Záleží kolikrát už ti udělal to, že s tebou nebyl, když jsi měla své dny. Pokud se to stalo poprvé, tak to nemuselo být jak si myslíš. Z toho co píšeš máte asi problémy v komunikaci a není mezi vámi důvěra. Na tom se vztah stavět nedá. Pokud s tebou nepočítá častěji a nejen na silvestra, tak bych se zeptala proč. Řekni mu jaké máš pocity TY a trvej na tom aby ti řekl jak to má on. Věř své intuici. Pokud ve vztahu nejsi šťastná a nevěříš mu, není důvod v něm pokračovat. Časem najdeš chlapa, vedle kterého se budeš cítit dobře.

  • macicekkajik21.1.2018 18:38

    Je docela ukvapené někoho posílat "do prdele", když nevíš příčinu, proč nepřijel. Připadáš mi jako nezralá holka. Kolik je ti vůbec let? Raději bych se mu neozývala. Pokud tě má rád, ozve se sám. Ale po tvé sms docela pochybuji. Ale jen ty víš, jak je to mezi vámi.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 715 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist