Má cenu tohle řešit? Nemá zájem?

Otázku položila: Janicka177 24.5. 14:21

Ahoj, jak jiz bylo psano, tak si sestra porad s necim delala starosti. Ptala se spoluzaka z vedlejsi tridy zda chodi do tanenicnich. Rekl ji ze tancuje s nekym kdo dela velké kroky. A ukázal ji na rukou ty velké kroky. Sestra tedy nevěděla co na to říct, měří pod 160 cm a je hodně drobná. Našla si na ples tedy kamaráda ze základní školy. Spolu si tam hezky zatancovali. Pak jí u šatny přebírala mamka, už byla v kožichu a najednou se tam jako zjevil a řekl jí: Ahoj, já jsem tě tady sháněl. Sestra byla trochu v šoku, neřekla na to nic a nevěděla zda si z ní dělá srandu nebo jak…
Chodí tedy dále do svých tanečních a on zase do svých…Viděla, že si na FB dává inzerát:„Nemá některá z dívek chuť se mnou chodit do pokračovaciho tanečního kurzu?“
Je tedy asi evidentní, že hledá někoho jiného než sestra..?. Pak zase že přečetl dobrou knihu a odkazoval na ni dve sve spolužačky. Pak že jde na filharmonický orchestr a zase označoval nějaké holky z jeho blízkého okolí.
Ve škole s ní nějak nevyhledaval kontakt. Začal se s ní bavit asi po 8 měsících kdyz s ním nikdo nechtěl seděl v autobuse, tak ho dali k sestře, tak s ní tedy konverzoval, a a pak po ní chtěl ať mu škrtá piškvorky po papíře. Pak zase inzeroval na FB zda někdo s ním nechce jít na kolo?
Pak začal chodil do závodních tanečních, kde si změnil
na FB fotku s tanečnicí, která byla stejně vysoká jako ona.
Pak se blížila maturita a byl maturitní večírek, kde měl hlavní slovo a ze zdvořilosti všechny pozdravil i sestru „Jé ty jsi taky přišla“.
Takhle zájem o holku asi nevypadá? Jak byste se zachovali? Bylo by vám to jedno, nebo byste to nějak řešili?

Má cenu se tím zabývat? Takhle nevypadá zájem od kluka?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 328 otázek, kterým se dostalo 271 946 odpovědí a 409 977 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist