Ma cenu tento vztah?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #273337 10.1.2022 20:12

Chtela bych se zeptat na nazor. Jsme s manzelem 10 let, mame syna 7 let.Uz nejakou dobu mluvim o druhem diteti. Kdyz byli synovi 2 roky,zacali jsme stavet svepomoci dum. Take kdyz jsme syna planovali,tak se sexem problem nebyl a meli jsme ho treba ob 2 dny.Take se nam to povedlo hned prvni mesic. Ale abych se vratila k tomu,o cem pisi. Situace je posledni cca rok takova,ze zacal byt manzel unavenejsi-resil to i pres mudr. a mel vse v poradku. Vztah je ted takovy,ze z me strany se snazim,abychom byli treba chvili vecer spolu a on nema naladu,nebo je unaveny. Kdyz mu naznacim,ze bych chtela milovani,tak je to podle neho,coz je treba 1x za dva mesice, nekdy tedy kdyz se postesti 2x za mesic. Jsem z toho velmi smutna a kdyz se s nim o tom chci bavit,ze je pro me dulezite, aby me objimal,hladil, a treba i pomiloval, rekne,ze mi jde jen o jedno a dal se nebavi. Nevim,jak to resit,ale vim,ze ve 35 letech nechci, abych citila nezajem a nechut se milovat ze strany partnera. Jak byste situaci resily?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Lussietka10.1.2022 21:55

    ;-);-);-);-)Hezký večer, řekla bych mu ať se mnou mluví na plnou hubu, že mlčení nic neřeší. Taky jsme měli takové období ale obráceně. Bylo to z mojí strany a já byla tak v háj*lu, že to bylo na rozvod. Manžel koupil dobrou whisky, večer jsme si sedli, po 3 skleničce mne objal a řekl: ZLATO A TEĎ TO ZE SEBE DOSTAŇ, AT JE TO COKOLIV MLUV, KLIDNĚ PLAČ, NADÁVEJ. JSME TU SAMI. VYMLUVILA JSEM SE ZE VŠEHO CO MNE DUSILO, BOLELO, TRÁPILO (NEBUDU TO ZVEŘEJŇOVAT). NA KONCI TOHO MI PODĚKOVAL, A NÁSLEDOVALA VZÁJEMNÁ DOHODA: MLUVIT NA PLNOU HUBU. DNESKA TO JE 5 MĚSÍCŮ MLUVIME O VSEM A TO OTEVŘENĚ, SNAZIME SE O POSLEDNÍ (5) DĚŤÁTKO. TAKŽE MLUVIT A MLUVIT NEBAT SE TOHO.;-)

  • A o co vám podle manžela jde? O sex či o dítě?
    Zkusila bych si v klidu promluvit, že nejde ani o jedno ( nebo k to co on si myslí ) ale že vám chybi intimnosti.
    Měla jsem takový vztah, kde jsme rok a půl neměli sex...partner se vymlouval, že nemá náladu a že v jeho věku je to normální ( 40let ) a milion kecu kolem. Já už byla naprosto zoufalá a vztah to řádně narušilo. Pak už mi ten sex s ním ani nic neříkal . Bylo vidět, že se mnou má sex jen "aby mi vyhověl" bylo to tak 1x měsíčně někdy 1x za dva měsíce. Pak jsem vztah ukončila, bylo tam toho víc...
    Zkuste pokud je muž ochotný něco na doplnění testosteronu, aby měl víc energie. Případně zkusila jste třeba nějaké nové prádlo na sebe .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 186 otázek, kterým se dostalo 271 431 odpovědí a 409 660 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist