Má cenu obnovit vztah s chlapem?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #271627 20.3.2019 12:48

Holky, jak byste řešily problém s chlapem, jsme spolu sice necelé 3 roky, ale i tak mi prováděl husne věci a teď je to na takovém mrazivém bodě. Máte někdo zkušenost jestli je dobré vztah obnovit, vše nechat tím co bylo a jít spolu dál nebo raději odejít? On mi tvrdí, že mě miluje a takové ty řeči.. Jenže já už nevím čemu věřit a jestli je možné, aby se takto pokazeny vztah dal zase do normálu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy20.3.2019 12:55

    Záleží, co se mezi Vámi stalo. Někdy se krize ustát dá, ale musí chtít oba. Pokud je to rozbité příliš, nechala bych ho jít. Důvěra se obnovuje těžko :-(

  • Samozrejme, že sa to dá, ale my tu ťažko môžeme vedieť, či to má cenu. Nevieme, čo sa medzi vami stalo.

  • To je tezke radit. Ale jestli ti delal nejake spatne veci, tak bych moc nepocitala, ze se to zmeni.
    Ja si casto rikam, ze ja krava, ten vztah neukoncila driv. Ted mame 2 deti, dum s hypotekou... Necitim se vubec stastna, ale konec mi prijde uz moc komplikovany a pak bych stastna taky urcite nebyla. On je spokojeny.
    Takze popremyslej, co ti ten vztah dava ted a jestli bys chtela takhle zit treba za 10 let, kdyby se nic nezmenilo. Jeste muzu ze zkusenosti rict, ze veci, ktere mi tenkrat nevadili, tak ted po 15 letech nesnasim, takze muze byt i hur...

  • :-) bohužel některé věci se řeší opakovaně, záleží jestli ten kdo táhne autužuje vztah má ještě sílu.

  • Ahoj. Asi píšu pozdě, ale zkusím to :-). Důležité je to co k němu cítíš.. Sice nevím co se mezi Vámi teď děje, ale kdyby to prostě nebylo ono, tak můžete zkusit manželskou poradnu. Pokud by se to neměnilo, tak bych s ním neměla žádnou trpělivost! ;-) Já s tím sice žádné zkušenosti nemám,ale doufám že jsem Ti trochu pomohla💟! Přeji hezký zbytek dne!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 489 odpovědí a 409 679 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist