MMR - Priorix

Otázku položila: Bývalá uživatelka #104110 18.11.2017 18:45

Je tu někdo, kdo měl nějaké závažnější potíže po Priorixu? Moji 3 kluci dostali Priorix v roce a půl a vše ok. Malá má skoro 19M,ale v roce a půl jsme odložili, protože byla nachlazená. moje Dr. ji naočkuje, pokud bude 14 dní před zdravá, takže žádný termín nemáme, nikdo nás nikam netlačí. Jen říkala, že od ledna bude první vakcína povinná v roce a půl. Doteď ofiko limit nebyl - jen že před školkou. Tak zvažuji, jak moc se do toho hrnout. Na základě synů s tím problém nemám, ale kamarádka měla u syna asi měsíc změnu chování ( i když si není 100% jistá, že zrovna po MMR), tak jsem trochu zvyklaná. Možná to řeším zbytečně, ale od ledna budu s malou jezdit do práce, tak si to rozumově chci "odbýt" do konce roku, kdyby se něco vyskytlo. I když věřím, že bude vše ok, jako u kluků.
Jen zdůrazním, že nejsem neočkující, takže odmítnout MMR vakcínu nechci. Díky za názory.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky nevim co myslis tim vazne, dle ceho to rozdelujes :-) dcera mela horecky. Ctyricitky. Presne desaty den po ocku a trvaly dva a pul dne. Vsechny ostatni povinna i nepovinna mela vzdy ok. Akorat po prvni hexe byla urvana. Jinak krom horecek jsem po MMR nic nezaznsmenala.

  • marketaj18.11.2017 19:09

    Ano, podle noveho ocko kalendáře je interval od 13. do 18.mes,ale pokud to nechceš hrotit, tak jen podepises papir o odkladu a s dr se domluvis na jaro. Nikdo nemuze chtit ockovat dite nemocne. Nase dr chce aby vsichni v domácnosti byli zdravi a kamaradce jejich dr chtela naockovat holku ikdyz byla.nastydla a mela 38:-(

  • dancewomen18.11.2017 20:47

    My měli taky změnu chování,ale díky bohu to přešlo!Teď Nás čekalo v listopadu přeočkování,ale odložila jsem na leden.

  • flower0118.11.2017 21:32

    Naše malá byla očkovaná v roce a půl a bez reakce - ani horečka ani mrzutostí bez změny chování.

  • whitehorse118.11.2017 21:35

    U syna ockovaneho až v 32 měsících byla zvýšena teplota a pak spalnickova vyrážka, která se ztrácela 2 týdny. Navíc se znovuobjevil atopický ekzém, který byl v té době skoro půl roku v klidu. Určitá změna chování tak na měsíc byla taky.

  • Terce je teď 18m, naše holky jsou vlastně skoro stejně :) Já MMR odložila až po druhém roce, tudíž konec května ( ta naše mudra ludra dala termín hned 2 dny po narozeninách). Dala mi jen podepsat papír, kde je psané že na moji žádost bude očkována později a toť vše.. Na konci května uvidím jak to bude a zda nechám naočkovat :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist