MÉDIA

Otázku položila: Anonymní uživatelka #379611 5.2.2018 20:07

Ahoj, chtěla bych se na něco zeptat. Jaká střední škola je potřeba k tomu, abych mohla být například moderátorka nebo se vyskytnout v televizi? Jakou myslíte, že mají SŠ třeba lidé, kteří moderují zprávy? Je to vůbec dobrá volba? Je to můj sen, být známá. Být v televizi. Předem moc děkuji za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk5.2.2018 20:22

    No, jestli na to jdeš proto, že chceš být známá a v televizi, pak to asi není nejlepší cesta (i když uznávám, že na nově to jako kvalifikace kolikrát stačí, máš-li navíc pěknou tvářičku a vyspala ses s Jágrem:-)). Nevím, kolik ti je let, ale šla bych na to od píky. Udělala si maturitu, začla studovat nějakou vejšku zaměřenou na mediální činnost a v rámci povinné praxe zkusila oslovit pár tv stanic, zda bys ji mohla strávit tam. Bo můžeš zkusit rovnou obejít tv redakce a nabídnout své služby. Pamatuj ale, že bys měla mít co nabídnout.
    Můžu ti na závěr říct jedno, nepředstavuj si to jako moc velkou romantiku. Je to práce na sedm dní v týdnu, pod velkým stresem a ta popularita je taky leckdy pěkně na hovno.

  • buccaneerka25.2.2018 22:03

    Měla jsem kamarádku, která dělala na Nově reportérku. Měla gympl a bakalářské studium českého jazyka a výchovy ke zdraví. Jednou šla na konkurz a vzali ji. Po necelém roce zmizela z televize a dělala něco v rádiu. A teď nevím, kde je jí konec.
    K té touze být slavná a něco dokázat... Upřímně věřím, že dobrý doktor, učitel, sestřička, hasič a podobně ovlivní životy lidí více než herečky a lidi v televizi.

  • Moje byvala zakyne taky chtela byt v TV (jsem ucitelka). Udelala si maturitu, studovala VS, dostala se na Miss (mezi 12 nejhezcich)....no uz je to par let a v TV stale neni. Takze asi tak. Dostat se do TV nebude jen o schopnostech...(jestli vis, na co narazim).

  • marketaj6.2.2018 14:11

    To ze se dostanes neznamena automaticky, ze budes slavna. Je jen malo jedincu, kteri si tu slavu v televizi opravdu ziskaji, dopracuji se k ni.... napriklad byvala kolegyne behem studia delala asistentku marketingu, pak delala v zahraničí a ted dela reportaze, prevazne ekonomicke v ceske televizi. Je tam uz par let, ale siroke veřejnosti jeji jmeno nic nerekne. Kdo je mi strasne moc sypaticky a dela opravdu dobrou praci je Daniel Stach - jen pro info jukni na jeho zivotopis https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Daniel_Stach

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 240 otázek, kterým se dostalo 271 641 odpovědí a 409 764 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist