Lze zabranit miminku, aby pri odrihnuti nevdechavalo mleko?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #79738 29.10.2015 10:39

Ahoj holky, neporadite mi nektera s problemem krmeni? Maleho dokrmuju nutrilonem, krmim ho ve zvysene poloze a okamzite po dopiti si ho beru odrihnout do svisle polohy. Nekdy si odrihne okamzite, bohuzel ale tak silne, ze slysim, jak se mu odkrkava i mleko, ktere zda se vdechne? Zacne se kroutit a kaslat a ja ho stale drzim a poklepavam mu zada, abych pomohla. Docela me to strasi. Cim to je? Rychle poje z flasky? Zkousela jsem mu nechat vypit polovinu a dat odkrknout, ale u toho byl desny krik, ze nema piti, takze si neodrihl vubec. Mate zkusenost nektera, lze tomu nejak predejit? Dekuji opravdu moc, maminky!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Carrie00729.10.2015 11:21

    Náš malý sice mléko "nevdechoval", ale zato strašně hltal, takže se většinou i přes odříhnutí poblinkal. Docela pomohlo, když jsme mu začali při pití dělat pauzy (i když ze začátku se mu to moc nezdálo a protestoval, pak si zvykl :-)). Třeba by to pomohlo ;-)

  • Možné je že pije moc rychle z flašky, nicméně tomu asi nezabráníte. Měla jsem to stejně se synem. Zkoušela jsem i savičku s menším průtokem a to byl řev že mu to neteče. Nechávala jsem odříhávat buď přehozeného přes rameno nebo na tygříka, tak mu to mléko co tam měl navíc prostě vyteklo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist