Lupy

Otázku položila: Bývalá uživatelka #21328 26.3.2011 21:04

Ahojky, nevíte nějaký babský recept, který by fungoval na lupy? Manžel se jich nemůže zbavit, nizoral ani konopnej šampón už nezabírá a ke kožnímu ho nějak dostat nemohu :-(

Moc děkuji za Vaše odpovědi. Manžel nebyl moc nadšenej, když jsem mu řekla, že mu hlavu poleju olejem :-) Tak ho snad přesvědčím, aby si zašel na kožní.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mně kdysi říkala kadeřnice, že mám zkusit zábal z olivového oleje. Prostě hlavu pořádně zmastit. Ale nevím, jaký to má efekt, nezkoušela jsem to :o) Lupů jsem se zbavila pomocí šampónu, ale neměla jsem je nikterak hrozné.

  • full.avl27.3.2011 9:04

    a zkoušeli jste ĽOréal Homme – Purete? sestra ho kupovala a její manžel je bez lupu stojí něco přes 300.

  • A seš si jistá že to jsou lupy? Já měla v hlavě taky cosi jako lupy a nizoral na to taky nepomáhal. Pak jsem byla na kožní a tam mi doktorka říkala že se to dělá dost lidem hlavně v zimním období kdy nosí čepice. Jsou to nějaké tukové žilky něbo co který se pod čepicí jakoby "zpotí" pak začnou svědit a jak si to člověk škrábe udělá se něco co vypadá jako lupy. Já to mám jen na jednom místě ale říkala že to může být po celé hlavě. Dala mi na to nějaké kapky které se 2x denně vtíraj na to místo a za týden jsem měla pokoj. Tak manžela dožeň k doktorce a %t na to mrkne. :o)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist