Lubrikační gel

Otázku položila: Anonymní uživatelka #390639 17.10.2018 22:08

Ahojte.Zkušenost s lubrikačním gelem pro ženy. Vždy to vidím v obchodě ale nikdy jsem nepřemýšlela zda to funguje :) já sama sebe udělám víceméně rychle ale partner by chtěl abych se udělala i při společném soužití. Díky (nebo klidně jiné věci co vám pomohly :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak me treba lubrikant nikdy k dosazeni uspokojeni nepomohl. A on existuje nejaky speciální lubrikant pro zeny? :D:-o

  • mj-celka18.10.2018 9:26

    Vyzkoušela jsem Durex Play O. A bylo to fajn. Ale já dosahuju orgasmu při sexu běžně. Tím chci říct, že to není samospásný.

  • susula18.10.2018 9:40

    Gelů existuje poměrně dost. :) mrkni se třeba na ruzovyslon.cz, tam nakupuju nejčastěji já. Dobrý je taky ten hřejivý gel. U všech výrobků je i video a vysvětlení. Plus recenze :) Äle kvalita orgasmu spíš odpovídá technice a způsobu dotýkání se. Jinak ten hřejivý gel může být někomu citlivějšímu nepříjemný. Ale je třeba to ozkoušet :)

  • stupidiack18.10.2018 9:43

    Běžné lubrikanty pomohou k většímu zvlhčení a klouzání, třeba když má žena problém s vlhkostí. Ale pozor na ty nejlevnější, já jsem měla třeba problém s tím, že mě štípal a pálil. Ale neznamená, že dražší = lepší, chce to zkoušet, nebo se uchýlit k nějaké přírodní metodě (kokosový olej). Ano, existuje i speciální lubrikant pro ženy, myslím, že zrovna od Durex, je asi na 10 použití a cena je kolem 300,-Kč. Má za úkol bouřlivý orgasmus u ženy, ale co je na tom pravdy, to nevím. :-) Jinak co se orgasmu týče. Jasně, že se uděláš sama, a pokud s partnerem ne, je někde problém. Třeba v komunikaci, kdy si neřekneš, co se ti líbí, nebo ve špatné poloze. A docela chápu, že to partnera mrzí. Já se třeba při milování udělám jen tehdy, když jsem nahoře, chce to zkoušet různé polohy.

  • interstellar18.10.2018 13:10

    A nemyslela jsi spíš nějaké afrodisiakum než lubrikant? Jak už bylo řečeno, lubrikant jen zvlhčí, orgasmus nezaručen.

  • My teda používáme lubrikační gely kvůli "zvlhčení" rozhodně to u nás nemá vliv na dřívější vyvrcholení, na tohle jsou vhodné spíše jiné přípravky pokud chcete oddálit vyvrcholení.

  • Kastylkova3.4.2021 9:02

    Který lubrikační gel se dá z těla normálně pohodlně umýt? Já jsem od toho vždy hodně zapatlaná a nejde to dolů...

  • Kourilova7.4.2021 9:59

    Mám dobrou zkušenost s lubrikačním gelem, který je na vodní bázi. Ten mi jde vždy dolů za pomocí vody a sprchového gelu úplně bez problémů. Ale moc dobře vím, o čem mluvíte, manžel chtěl jednou ušetřit a koupil úplně nějaký obyčejný lubrikační gel, který vůbec nešel z těla dolů.

  • Kastylkova11.4.2021 9:04

    Tenhle je nějaký dražší teda? Kde ho prodávají?

  • Kourilova14.4.2021 10:20

    Není to nic drahého, koupíte balení i za stovku. Můžete se podívat https://e-kondomy.cz/lubrikacni-gely/lubrikacni-gely-na-vodni-bazi Odtud vše objednávám, protože posílají balíčky bez potisku sex shopu. Asi bych se styděla tohle nakupovat jinak, než online.

  • Taky už jsem na takové lubrikační gely párkrát koukala, ale nevím no. Přijde mi to spíš jako reklamní trik, takže jsem nezkoušela. Nám se s přítelem hodně osvědčil jeden lubrikační gel, který jsme sehnali tady https://luxusni-vibrator.cz/lubrikacni-gely/c7 takže už nějakou dobu používáme ten. Určitě nepatří mezi ty nejdražší, ale zároveň ani mezi nejlevnější. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist