Lozni pradlo

Otázku položila: Anonymní uživatelka #44364 15.11.2011 16:14

Ahoj devcata,
mam takovou otazku rekonstruujeme byt a nemohli jsme se dohodnout na barve loznice. Zvolili jsme sedivou barvu s tapetou ktera bude bila s cernymi kvetinami a bude za posteli. Jen nevim jaka barva lozniho pradla se nan tam bude hodit nasla jsem na neckermanovi takove peke cerne a z druhe strany je bile http://www.neckermann.cz/cz/nm2/svet-bydleni/bytovytextil/povleceniprosteradla/povleceni/satenovebavlnenepovleceni/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9lZHM9JWMzJTlmJmZoX3ZpZXdfc2l6ZT0xNiYmZmhfc2Vjb25kaWQ9Y3pfNDAxMzgxJmZoX2xpc3Rlcl9wb3M9NCZmaF9sb2NhdGlvbj0lMmYlMmZuZWNrZXJtYW5uX2N6JTJmY3NfQ1olMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdibmVja2VybWFubl9jel9jel80MTM2NyU3ZCUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JuZWNrZXJtYW5uX2N6X2N6XzQxMzY3X2N6XzQxOTIyJTdkJTJmY2F0ZWdvcmllcyUzYyU3Ym5lY2tlcm1hbm5fY3pfY3pfNDEzNjdfY3pfNDE5MjJfY3pfNDE5NDIlN2QmZmhfcmVmdmlldz1saXN0ZXI=/m-401381/index.html

ale nevim jestli to neozivit nejakou jinou veselejsi barvickou co vy na to?????
Dekuji
L.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já bych volila červenou, nebo zelenou.... ne teda moc zářivou a bez vzoru. Když máš kytky na tapetách, tak mi nepřijde moc hezké ty kytky cpát i na povlečení... přecejen určitě jsou jiné než na tapetě a tlouklo by se to. Ale to je můj názor ;)

  • každý má jiný vkus, ale aby to nebylo úplně smutný..., já bych volila pastelové syté barvy povlečení (zelená, červená,...atd.) tak bych volila já, záleží na vás.

  • Já bych volila růžovou, fialovou, tmavě červenou, taky bez vzoru. My máme ložnici sladěnou do meruňkové barvy a v ní světlý nábytek a teta mi dala jako dárek takové šílené zelené povlečení, ani ho nepoužívám, jak mi tam vadí, takže přeju hodně štěstí při ladění celého bytečku, aby se Vám tam krásně žilo :)

  • Já bych si teda do ložnice volila ne moc výrazné barvy, takže za mě červenou ne, a nechtěla bych tam ani studenou, takže ne modrou. Jinak bílou bych asi také nevolila, protože se bílá hned "ušmudlá". :) Volila bych nějakou béžovou, meruňkovou, světle zelenkavou.. Sama mám povlečení hnědo-béžové a je to paráda. Já mám hnědou celkově moc ráda totiž, ale hnědá by to asi taky moc neprojasnila. :)) Ale také je to jen můj názor. ;)

  • Verousek8915.11.2011 19:22

    K této kombinaci můžeš použít klidně více barev - zelenou, žlutou, fialovou, červenou. Já mám barvy moc ráda, jsem živel, takže já bych se nebála jakékoliv barvy k této kombinaci:) Navíc já do ložnice chodím akorát večer se vyspat a ráno vstanu, takže tam moc času netrávím. My máme v ložnici světle hnědou zeď a máme zelené povlečení a doplňky. A mám tuto kombinaci ráda.

  • já zas přemýšlím o fialové ložnici.tři stěny fialový aza postelí tapetu skytkami bilo fialovou.mám ráda také pastelové barvy.ale mám tedka modrou loznici a je studená dost a nelibi se mi.tak chci změnu.,holky\, jaké povlečení k fialové ložnici?

  • A jaké má zapínání? Já mám od Neckermanna jedno povlečení a už bych od nich žádné nechtěla. Kvalita nic moc. Je to na zip, ale nemá to jezdce, špatně se to zapíná.

  • esternovakova197011.7.2023 22:19

    My jsme kupovali normální základní ložní prádlo na https://www.kvalitex.cz/povleceni/ a nemůžeme si na nic stěžovat. Poměr cena výkon je opravdu vynikající a všechno sedí. Dokonce i ta doprava byla neskutečně rychlá, za to palec nahoru.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 595 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist