Listovka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #44148 7.11.2011 17:08

Ahoj holky, přišly mi výsledky gen. testů...nic moc teda :( ale hlavně musím brát kyselinu listovou. Máte s tím zkušenost? Kolik to stojí a máte nějakou "značku". Vím, že se to tady ted probíralo, ale já nejsem snažilka, tak nevím jestli je v tom rozdíl :)) Doktor mi nic moc neřekl, protože jsem tam přilítla na poslední chvíli... k čemu to vůbec je? :)) Jestli někdo odpoví, budu moc ráda:) Omlouvám se za asi hloupý dotaz :))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Maki897.11.2011 17:38

    Ahoj mám s ní zkušenost - beru kyselinu listovou od značky Elasti-Q,která stojí 53kč (30 tablet) a ted jsem začala brát calibrum babyplan,kde kyselina listová také je.Předávkování by nemělo být možné.Kyselina listová je dobrá kvůli roštěpům páteře a ještě jiným vývojovým vadám.

  • ahoj já jsem brala femibion 800 v prvním trimestru a femibion 400 v druhém a třetím. Doktor mi ji doporučil, říkal, že když mám plnohodnotnou stravu, tak nepotřebuji vitamíny, ale listovku jo, taky jsem četla, že tento preparát má kyselinu listovou už metabolizovanou. Já s ním byla spokojená.

  • Ahoj, já ještě těhu nejsem (doufám, že brzo budu :-D ) a proto beru komplex vitamínů ,kde je i kyselina listová. Prej je to důležitý už v době plánování a to z důvodu genetických vad a rozštěpů páteře,rtu,patra atd...navíc my v rodině máme rozštěp páteře i rozštěp rtu...takže prevence...beru Mamavit (GS mamavit). Je to komplex vitamínů, nejen kyselina listová.

  • já jsem těhu beru gs mamavit a můžu říct že orpoti prvnímu těhu kdy sem nic nebrala je to sakra rozdíl. Cítím se úplně báječně a jelikoš sem kuřačka sice omezuju na minimum tak doktor říkal že mám děkovat vitamínům páč mám krásně zdraví mimi a čistou plodovku ;-) takže gs mamavit mohu jen doporučit. Má všechny vitamíny není potřeba brát jiné a kombinovat to ani zeleninu a ovoce nemusíš jíst když ti to nejede;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist