Líčení na maturitní ples

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24703 20.1.2012 21:46

:) Milé dámy,potřebuji radu...30. ledna mám maturitní ples a asi každá slečna chci vypadat perfektně. Mám úžasné šaty (světle růžové,do bíla svatební) .Potřebovala bych alespoň malinko poradit jaké líčení zvolit. Mám blonďaté vlasy,dlouhé (fotka) a hnědo-zelené oči...
Poradíte mi ?:)

Odpovědi správkyň témat

  • pozor, holky ti radila, aby si stíny sladila s šaty, ovšem ne vždy je to možné. Zrovna té růžové bych se bála... protože pokud nevybereš dobrý odstín, můžeš pak vypadat jako angorák. Neboj :) nemluvim tu jen tak z paty. Mám kurz líčení, takže holky na maturáky i na svatby maluju :) a nechci se chválit, ale každé se to zatím líbilo :) určitě je důležité, aby si měla stíny slazené jak s šaty, tak s barvou očí

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • petulinkaa1320.1.2012 21:59

    chtelo by to sladit k satům,takže bych zašla ke kosmeticce a nechala bych to na ni,ale kdyz by ses malovala sama,tak stíny urcite stribrny ( svetly) s nádechem do ružova nebo světlounke fialové,vystínovat to :-)

  • Řasy jsou krásný když se dobře nalepí. Jinak souhlasím s Petulinkaa13. Buď stříbrný tak jak bylo již zmíněno a nebo slonovou kost, krémovou. Na ples si můžeš dovolit i perleťové v kombinaci s jemnou růžovou či lila, dle šatů. A samozřejmě stín i jemnou línií na kousek pod spodní řasy. Nefrčí černé linky uvnitř oka-dole, zmenšuje to oči a na blondýnku je černá moc tvrdá. Doporučuji zkusit alespoň 2x. Hodně štěstí a ať se ples vydaří.

  • Já myslím, že petulinkaa13 to vystihla. ;)
    Jen za sebe dodám, že bych se s ní určitě sešla už předtím na zkoušku - já jsem si říkala, že se na ples také nechám nalíčit od profesionálky - ve městě vychvalovaná, tak jsem tam šla a za takovou hrůzu jsem vyplázla 500,-!! :-| Neříkám, že to bude tvůj případ, ale lepší vyzkoušet, než pak honem kdoví co a kdoví jak. ;-) Ať se ti ples vydaří. ;-)

  • Ahoj, tak já bych použila tři barvy a to :světle růžovou,tmavě růžovou a bílou.Ale použila bych i černou tužku.Určitě bych udělala linku,tmavou růžovou bych použila kolem víček a světlou s růžovou bych vystínovala oko.
    Ať se ples líbí.:-)

  • Verousek8921.1.2012 10:51

    Tak já bych stejně jako Petulinkaa13 volila nějaké stíny dorůžova s bílou. Ale já bych určitě nešla ke kosmetičce. Já jsem šla před plesem ke kadeřnici a vůbec se mi to nelíbilo, takže jsem ráda, že jsem ještě k tomu nešla ke kosmetičce. Nejlepší je když si to doma nacvičíš sama. A uděláš si to přesně podle sebe, jak tobě se to bude líbit. A stejně jako Michelle.7, jelikož jsi blondýnka, tak bych nepoužila černé linky uvnitř oka. Ta černá je dost výrazná a myslím, že k bílo-růžovým šatům by se to vůbec nehodilo :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist