Líčení

Otázku položila: Bývalá uživatelka #2990 1.7.2012 20:58

Ahoj holky, potřebuju poradit nebo něco. Začla jsem si před rokem nalepovat řasy a zvýrazňovat oči linkami ...zkrátka miluju černý oči hodně. Jenže když se teď odmaluju připadám si hrozně oproti namalování. Je to nezvyk a nechci se tolik malovat aby to pak nebyl takovej šok ale nedokážu se nemalovat tolik :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zkus snižovat postupně (např. už nenalepovat řasy nebo si nedělat linky, nebo dělat linky, ale jen třeba na horním víčku). A vyplatí se to - většinou mám zkušenost s tím, že je opravdová krása v jednoduchosti a přirozenosti. :) Mně osobně černé oči přijdou moc tvrdé, nejemné, neženské, a to jinak černou naprosto zbožňuji. :D Ale to je samozřejmě jen můj názor. ;) Sama si dávám většinou jen hnědé oční stíny, mám jich asi tisíc druhů. :D Když chci být výraznější, tak na horní víčko dám právě černou linku, ale na dolní už nic.
    Zkus jiné ty stíny, určitě ti jiná barva bude slušet. ;)

  • Mám ten samý problém. Nemám teda nalepovací řasy, ale dávám si prý hodne silnou černou tužku pod oči, hodně řasenky, říká mi to rodina i muj přítel, který mě ještě bez plne odmalovaných očí neviděl, protože si připadám hrozne, nejsem to proste já a mám strach z toho, že když se odmaluju, nebudu se mu libit, ale pořád mi tvrdí, že me má rád takovou jaká jsem, že má rád holky, který jsou víc přirozenejsí. Takže to budu muset taky začít mírnit, protože jednou proste příjdde den, kdy bude ta situace a budu muset být pred ním nenalíčená, sice si jí ted vubec neumím představit, ale je to tak. Zkus (zkusíme) to začít mírnit a určite to tak bude lepší:).. Pokud jde i u tebe o kluka, myslím, že když te má kluk rád, nějaké nalepovací řasy, linka, ho vubec nebude zajímat :-).. Je zamilovaný do tebe, né do šmínku :).. Určitě jsi krásná holka, každý je v nečem krásný, takže se ničeho neboj :).. Určite to bude trvat než si zvykneš, ale nědy se začít musí:)

  • Ahoj, tak já jsem na tom stejně jako ty. Líbí se mi hodně výrazně nalíčené oči a taky si je rámuju černou linkou, řasy nalepovací nemám, ale mám svoje hodně hustý a dlouhý a když si je ještě hodně nalíčím řasenkou, tak si stejně všichni myslí, že mám nalepovací. Do toho ještě občas udělám lehce kouřové stíny. Mě se to líbí a mé okolí mi taky říká, že mám krásné výrazné oči. Líčím se tak už několik let a asi budu i nadále. I když je pravda, že když se doma odlíčím, tak mám pocit, že vypadám hrozně. Ale s tím už jsem smířená. Jinak zároveň souhlasím s anonymkou, že takové líčení očí je dost tvrdé (jemné přirozenější líčení je určitě slušivější a jemnější). Ale záleží taky na typu ženy, některé takové víc vamp líčení sluší více, jinému jemnějšímu typu třeba nesluší. Hlavní je, když už si líčíš hodně výrazně oči, nelíčit si výrazně už jiné části obličeje, např. pusu. A platí to i naopak, že kdo používá výraznou rtěnku nebo lesk, tak by měl zase zmírnit líčení očí. Jinak by to pak působilo moc zmalovaně a uměle.

  • Musis pomalu ubirat.. taky jsem se malovala docela hodne aniz bych si to uvedomovala (kazdy den jsem pridala na hrubosti linek aniz bych chtela :D) a kdyz mi doslo ze se maluju fakt hodne tak jsem proste ze dne na den se zacala malovat jenom lehce tuzku a rasenku a skoro nikdo si nevsiml krom par kamaradek.. jinak nikomu.. ale zacnu byt tebou asi radeji pomalu :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 746 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist