Líbí se mi spolužák. Jak začít?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #69558 1.7.2012 20:20

Ahoj všichni,
ze třídy se mi líbí jeden kluk. Sedím s ním, ale bojím se mu to říct. Poraďte mi prosím co mám dělat :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, tak nejdřív zkus nenápadně vysledovat, jestli i ty se líbíš jemu. Při troše pozorovacího talentu to na něm poznáš. Hlavně podle toho jak se k tobě chová, jak se na tebe dívá, zda má potřebu být s tebou v kontaktu i mimo školu a tak. Pokud podle jeho chování k tobě poznáš, že mu nejsi lhostejná a že i ty se nejspíš líbíš jemu, tak směle do toho. Třeba se mu líbíš, jen je stydlivý stejně jako ty a taky se ti to bojí říct a bude rád když s tím začneš ty.

  • Souhlasím s Verunka2009, ale zase záleží, že on by Tě třeba i chtěl, ale tím, že jste spolu ve třídě atd., tak chtít nebude. Většinou se takové věci dějí, až skončí škola. Ono taky není ono s ním být ,,24 hodin denně", ve škole, po škole...

  • Ahoj. Určitě musíš vysledovat jestli by tě chtěl také. Ovšem je tu druhé riziko a to velmi podstatné. Jak na to zareaguje třída. Kamarádka a kamarád (oba z mé třídy) se dali dohromady. Celá třída měla haló, smáli se jim a podobné věci. Další problém byl v tom, že kamarádce "stačilo" když se viděli ve třídě a pak už ho vidět nechtěla. Samozdřejmě, že to asi 18ti letému klukovi nestačilo a počase se rozešli. Opravdu si všechno rozmysli :) Držím palečky ať Ti to výjde.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist