Líbí se mi kluk, ale nevím jak se s ním sblížit

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23862 14.3.2011 20:40

Ahoj, mám takový problém, už delší dobu se mi líbí jeden kluk. Je stejně starý jako já, jenže chodí na jinou školu a bydlí v jiné vesnici. Jednou jsme spolu byli v kině (samozřejmě i s ostatníma), ale nic se nedělo... Dokonce ani na facebooku není nikdy online, abychom se víc sblížili. Tak mi prosím poraďte, jak se s ním mám sblížit.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já bych naopak se snažila s ním najít společnou řeč, ale bacha nesnaž se ho upoustat za každou cenu, nebo nebuď moc poddajná, kluci mají rádi když si s nima hraješ a si pro ně chvíli nedostupná a oni tě musejí "dobývat" ale jak jsem řekla nic nepřehánět :)

  • me se to stalo taky.prisla jsem do nove skoly a do me nove tridy chodil krasnej kluk,ale problem byl v tom ze jsem mu byla ukradena:(no a ted za mnou leze a prosi me o to abych snim chodola:).navod:chvili na nej delej oci a az si toho vsimne tak se s nim zacni kamosit.nevim jestli to u tebe bude to sami prece jenom kazdy kluk je jiny:).ale nejdulezitejsi je se s nim spratelit a necim ho zaujmout.proste mu ukaz ze ty jsi vymecna:))

  • A co mu třeba zkusit napsat jestli nechce zajít ven jen tak pokecat?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist