Líbí se mi jiný kluk

Otázku položila: Anonymní uživatelka #303236 13.5.2018 23:20

Ahoj, mám přítele 3 roky a je mi 21. Jsem s ním šťastná, máme krásný vztah, s nikým jsem si nerozumněla jako s ním, plánujeme byt, svatbu a děti. Ale teď se objevil jeden kluk, se kterým se pomalu začínáme kamarádit. A já mám problém, že se mi líbí. Mám v hlavě strašný chaos. Jak můžu pomýšlet na jiného kluka, když mám úžasného přítele, se kterým jsem šťastná. Nikdy bych ho nepodvedla, jen mi vadí ty myšlenky na někoho jiného. Jsem proto špatný člověk nebo je to normální?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já to měla podobně. Šťastný skvělý vztah a plány do budoucna a najednou se objevil kluk do kterého jsem byla zamilovaná než jsem začal s přítelem a věděla jsem, že byl tenkrát i on do mě. Chtěli jsme spolu být ale nikdy nám to nevyšlo až to skončilo tak že on si našel přítelkyni a já přítele se kterým jsem byla šťastná. No a on se tady tak objevil po dvou letech, začali jsme si psat a já přesně začala mít tyhle myšlenky a strašně jsem si je vycitala. Jelikož ten kluk je kamarád mého bratrance, sešli jsme se ve třech a šli jsme někam ven, nakonec nás bratranec nechal samotné. Bylo to skvělý a já jsem si s tím klukem opravdu rozuměla to mě zničilo ještě víc, ale zároveň jsem si uvědomila že mám doma něco mnohem lepšího než je on. Nicméně jsme se pak ale už náhodou sešli takhle ve třech znovu a pak šli do klubu. Když šel bratranec domu já jsem s tím klukem zůstala a povídali jsme si do 5 do rána. Nic nebylo jen jsme si povídali. I když se mi to fakt líbilo a dobře se mi s nim povídalo, právě tam jsem si uvědomila že bych s nim být nemohla. Celou dobu Jsem vlastně myslela na přítele. Od té doby jsem toho kluka neviděla, i když on se snažil já už nechtěla. Došlo mi ze bych s nim být nemohla ani nechtěla. Takže moje rada pro tebe, nebran se ničemu, žádnému kontaktu protože když si to nezkusis a budeš si to zakazovat, bude té to akorát užírat a budeš si říkat jaký by to bylo a tak. Proste toho kluka vem jako kamaráda, řekni to příteli že máš kamaráda a že chcete jít třeba na oběd někam nebo na kafe. Zjisti jaký je a věř mi, pokud je přítel opravdu ten pravý, právě tam si to uvědomíš a zjistíš, že nikoho lepšího si najít nemohla a taky si uvědomíš jak moc ho miluješ. ;)

  • Me to naopak prijde normalne. Cely zivot budes potkavat nekoho, kdo se ti bude libit. Jde o to, ze to nebudes dal rozvijet a podporovat a ono to zas prejde. Takovych kluku jeste potkas.

  • Normální to není, když máš pěkný a funkční vztah a máte plány do budoucna. Spíš jsi nezralá mít vážný vztah a doufám, že s přibývajícím věkem si to srovnáš v hlavě. Já třeba mám úžasného muže a i přes nějaké mráčky občas jsem s ním opravdu spokojená, že automaticky všechny ostatní chlapy vyhodnotím jako neatraktivní, i kdyby byli sebevíc krásní, vtipní, úžasní a zábavní tak mě nejspíš ani na vteřinu nenapadne přemýšlet, jestli se mi líbí nebo ne. Takže buď to zas tak super vztah není a ty to cítíš a podle toho reaguješ, a nebo je opravdu chyba jen v tobě a rozhodně si nemyslim, že bys ho nikdy nepodvedla. Jakmile myslíš na někoho jiného tak už je jen malý krok k nevěře.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist