Líbala jsem se s jiným

Otázku položila: Anonymní uživatelka #389943 13.11.2018 0:00

Ahoj holky, potřebovala bych radu, názor cokoli.
Mám vztah na dálku uz pres rok, vidame se cca 1x za 1,5 mesice. Pritele miluju, chvilky straveny spolecne jsou ty nejlepsi, ale ja tento rok maturuju a on si nasel praci. Po novem roce bude tedy uplne nemozne najit spolecny cas abychom se navstevovali, ja budu vynervena z maturity, nesmim mit absence ve skole a on od pondeli do patku v praci. Premyslim jestli to ma vubec jeste cenu, pocit ze bych se s nim mela rozejit me strasne nici, ale to, ze bychom se nemeli videt nekolik mesicu snad jeste vic.
Plus jsem byla minuly tyden na party, a libala jsem se s jednim klukem. Byla jsem opilá, svedomí me strasne uzira, lituji toho a nevim ted co delat..mam se mu priznat nebo nemam..
Kamarádi mi neustale rikaji, ze tento vek bychom si meli uzit, sme mladi atd atd a ze vztah na dalku me v tomhle veku omezuje (netravime tolik casu spolecne, nezna me kamarady, odpoledne po skole pracuji abych mela na cestovani za nim penize atd). Na jednu stranu s nimi souhlasim, ale na druhou stranu vim ze ho miluju. Myslite ze i kdyz se dva miluji je nekdy lepsi nebyt spolu?
Cele dny nad tim premyslim, i nad tim, jestli se mu priznat nebo ne a uz jsem z toho zoufala :(

Mockrat dekuju jestli jste nekdo docetli do konce. Rozepsala jsem se vic nez jsem cekala. Dekuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,jsi uplne jako ma kamaradka,ktera taky mela strasne dlouho vztah na dalku. A taky meli malou krizi...
    Myslim,ze pokud ho opravdu milujes a on tebe,tak to proste date. Nejde o to, co rikaji kamosky anebo my tady,ale o to, jestli ti vic dava byt s nim nebo bez nej...
    Maturitu udelas a pak uz muzete byt teoreticky vic spolu.
    A k tomu byt spolu-jak je to super, ale muze se i stat,ze kdyz mate vztah na dalku,ze si najednou polezete na nervy,kdyz budete porad spolu.
    Pokud on uz pracuje,tak je pravd,ze asi nema moc casu ale treba az ty bude po maturite,tak si muzete poridit byt,kazdy z vas neco prida na penezich a zase budete vic spolu.
    Zalezi fakt na tobe: je ti lip s nim neb bez nej? Dostavas vztahem vic anebo mas pocit ze ti neco utika?
    Drzim palce ! :-)

  • No jestli ho opravdu miluješ, hlavně mu nic neříkej. Tobě se uleví, ale on to nemusí skousnout...
    Navíc, co ty víš, co dělá on a taky by ti nebylo nejlíp kdyby ti řekl, že se líbal s jinou... Společné přátele nemáte, aby jste se to dozvěděli.
    Já bych to na dálku nedala, potřebuju mít chlapa u sebe a ne se vidět za tak dlouho... Můj názor.

  • Popravdě, budeš se muset rozhodnout ty, byla jsem v podobne situaci pred deseti lety..ja na VS, pritel v zahraničí a uz pracoval..no, tri roky trvalo nez jsem dodelala VS, za tu dobunjsem se rozhodla..i kdyz jsme se vidali malo, vedela jsem, ze rozchod s nim bych si nadosmrti vycitala..tudiz jsme to dali, ale jen s vidinou toho, ze nase odlouceni bude mit nekdy konec (ukonceni me VS)..myslim, ze by sis s nim mela promluvit, jak vidi vas vztah on, jestli po maturite ry si zacnes hledat prqci nekde bliz kde je on, nebo mu navrhnout at zmeni praci nekam bliz k tobe? Drzim palce, at se rozhodnes spravne..ja teď žiju v zahraničí, je to parada a zaroven hodne tezke, ale nelituji, to je nejdůležitější:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist