Líbal se s jinou..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #75687 9.10.2012 11:15

Ahoj holky, mám problém.. Můj přítel byl na diskotéce, vožral se a kousnul se tam s jinou.. Nejdřív jsem mu chtěla dát facku a rozejít se s nim, ale pak jsem si uvědomila, že bez něj nemůžu bejt.. Nakonec jsme se rozešli, on to tak chtěl říkal, že mi nechce znova ublížit a že zůstaneme kamarádi, na to sem mu rekla ze to nezvladnu.. Tak jsme se naposledy objali. Asi po trech hodinach mi napsal sms, ze se nechce j rozejit a ze me miluje.. Vratili sme se k sobě, ale teď je to divný.. Nedržíme se za ruce, od tý doby jsme se ani nelíbali.. Prostě nic, příde mi, že ten vztah nemá cenu.. Prosím poraďte, co s tím..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • nemůžeš být bez někoho, kdo když není "pod dozorem" se opije a plazí se po jiné? Udělal to jednou a kolikrát to udělá ještě a ty se budeš jen trápit? Vykašli se na něj a najdi si někoho, kdo si tě bude vážit a mít rád tak, že mu nebude žádná jiná stát za to aby ti ublížil.

  • Pokavaď cítíš,že už ten vztah nemá cenu a není Ti to příjemný asi bych to uplně utnula ...ze začátku to bude nejspíš hodně bolestivé ale určitě se najde někdo jiný :) a zbytečně se netrap

  • petulinkaa139.10.2012 11:30

    Jo takový většinou byvají slepovaný vztahy,takže není divu,že už to neni a nebude jako dřív.Každopadně podle toho co píšeš, přítel asi neví co chce...zbytečne se trápíš a hlavně pokud ti řekl co ti řekl,nemáš v něm důveru a vztah bez důvery - to nemůže existovat!

  • Jestli jsi mu dala druhou šanci, tak by si toho měl vážit a dávat ti najevo, že tě miluje. Nikdy se člověk neopije tak, aby nevěděl že líbá jinou. To by se musel sakra opít, a pochybuju že by se na nějaké intimnosti vůbec zmohl.
    Ale zase jsem toho názoru, že chybuje každý. Sice je tohle podraz a věřím, že i dost bolí, ale záleží hodně na tom, jak se k tobě teď chová. Jestli se ti nevěnuje, tak ho asi nech plavat... dřív nebo později by k tomu stejně došlo :(

  • Tak od takového bych dala okamžitě ruce pryč. Jestli odpustíš, budeš se dál trápit, až někam půjde, aby neudělal to samé, nebo něco horšího??? Takový chlapi jsou prasáci a neví co chtějí.... drž se od něj dál a hledej lásku jinde.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist