Lexuaurin

Otázku položila: Anonymní uživatelka #401975 6.4.2019 11:15

Ahoj. Je mi 22. Před týdnem jsem se rozešla se svým přítelem, se kterým jsem byla 6 let. Nezvládám to, neustálé návaly pláče, agrese střídající pocit strašné bezmoci, chuť něco rozbít a neustálé depky co mám dělat dál, bez něj... nemohla jsem kvůli tomu dnes ani do práce, cítím se strašně slabá a mám pocit, že nedokážu vyjít na ulici bez toho aniž bych si na něj vzpomněla a neměla slzy v očích.. už nějakou dobu mám doma lexaurin, myslíte že ho na toto můžu užít? Je mi vážně zle a nechci pít ani žádné podobné věci, jen potřebuju aspoň chvíli nějak normálně fungovat..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik6.4.2019 11:30

    Ahoj, chce to čas. Byli jste spolu 6 let a to je dlouhá doba. Pokud léky potřebuješ, aby jsi okamžitě fungovala, tak si ho vezmi, ale problém nevyřeší, jen zmírní úzkost. Najdi si odbornou pomoc nebo alespoň někoho blízkého, komu se můžeš svěřit, který ti pomůže třeba přijít i na jiné myšlenky. Najdi si nějakou činnost, která ti pomůže na to nemyslet a budeš z ní mít radost a bude tě bavit. Uvidíš, že každý týden to bude lepší a lepší.

  • Pokud cítíš, že ti pomůžou vem si prášek...ale nečekej zázrak. Byla jsem ve stejné situaci ale i když jsem si ten Lexaurin vzala nikterak to nepomohlo. Jediný, že se mi po něm dobře usinalo. Začala jsem hodně číst a vzděláva se o tom "jak být sama sebou, jak mít ráda sama sebe" apod. Po čase zjistíš, že chlap je jen takovej bonus do života.

  • Ja tuhle závislost na druhem nechapu. Ja jsem s pritelem sedm let, čekáme druhe dite. Ale rozchod beru jako součást zivota a stejne jako jsem zila pred ním, bych zila i po rozchodu s nim.
    Ale znam i lidi co se z rozchodu vzpamatovavali nekolik let. A ano pokud k fungovani potrebujes leky, vem si je. Ale urcite bych se poradila s odbornikem a nebrala si je podle sebe. Jednorázově mozna ano. Ale dlouhodobější uzivani určitě probrat s doktorem.
    A taky to chce pořádně vyplnit volny cas. Jiste mas pratele, kteří ti v tehle náročnější situaci pomuzou, tak se na ne obrať. Nezustavej sama.

  • já bych si ho vzala,ale začala bych tak půlkou a uvidíš,jak zareaguješ. Já si dávala půlku na spaní a stačilo,i přes den,kdy jsem cítila větší stres,mi stačila půlka,jen pozor na to,že je návykový.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist