Levný (noční) proud od Eonu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #85616 17.2.2013 19:35

Ahoj, holky,

chtěla bych se zeptat, jestli některá nevíte, kde a jak zjistím, kdy v dané lokalitě je levnější (dříve tzv. noční) proud. Odbírám od Eonu. Psala jsem tam mail, ale nikdo zatím neodpověděl. Co jsem tak slyšela, tak se ty hodiny snad prý každý čtvrt-, nebo půlrok mění... Musí se snad nahlásit adresa, nebo nějaké číslo... V tomhle se moc neorientuji, nevíte? Díky moc za odpovědi ;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já sice nejsem u Eonu, ale postup bude asi podobný :-). Najdeš si poslední vyúčtování elektřiny a tam najdeš svoje zákaznické číšlo, nebo číslo elektroměru. Zavoláš na telefoní číslo, které je na faktuře uvedeno a tam se domluvíš s telefonistou a nebo se "proťukáš" k dané informaci automatem (na telefonu naťukáš zákaznické číslo a automat Ti přečte časy spínání nízkého tarifu). U nás to lze také najít na netu (s pomocí čísla elektroměru). U nás se to mění 2x ročně - v době přechodu na letní/zimní čas.

  • A.t.i18.2.2013 9:15

    http://www.eon.cz/srv/www/qf/cs/ramjet/houseHold-HDO-lowTariffValidity
    Zadáš si tam, z kterého jsi kraje a napíšeš svůj kód. Měl by být buď ve smlouvě nebo myslím i na elektroměru je napsaný.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 238 otázek, kterým se dostalo 271 628 odpovědí a 409 760 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist