Levné vaření

Otázku položila: Anonymní uživatelka #460671 28.7.2022 11:18

Holky,mám 5ti kilo na 2 týdny,prázdnou ledničku a ve špajzu jen mouky,těstoviny a koření 🤦🏼‍♀️
Poradíte mi co vařit nejlevnějšího? Stačí oběd a večeře,nesvačíme ani nesnídáme (jsem jenom s přítelem,miminko nemáme),děkuju za odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Asi to nebude odpověď co chcete slyšet...ale doporučuji brigádu. Pokud je takovýto problém s penězi a neomezují vás děti. Jinak vařit leda ty těstoviny na X způsobu, jednou s vajíčkem jindy s kečupem, rajská či bešamelová om. Kouknout co je v mrazáku atd. Ale hodně se vám to rychle přejí

  • Nemyslím to jako vtip, ale co zkusit freeganism? Podívat se večer u supermarketů, jestli něco nepřebývá a nedá se ještě použít? Aspoň dočasně by to mohlo pomoct, pak taky doporujuju brigádu - nabídky jsou prý slušné.

  • pokdu chybí základní věci jako vejce atd tak opravdu nci moc nevymyslíš. večeře bych dělala studené - pečivo atp. ale opravdu za 500 Kč vyžít 2 týdny 2 osoby je poměrně nereálné. navíc při dnešních cenách. a s balíčkem těstovin taky 2 týdny nevydržíš.

  • dina29.7.2022 9:30

    Koupíš protlak velké balení a máš z toho polévku na 2 dny, klidně i nějakou omáčku s těstovinami. Ostatní kupovat v akci, ve slevách. Teď byl za 20 Kč květák, k tomu 3 brambory a je další polévka. Mrkev taky není drahá, tak udělat dusenou a bramborem, nemusí být maso. Pak mě ještě napadá kuře, odrezky na vývar, zbytek upéct nebo uvařit na smetaně s testovinou.

  • Hanyla31.10.2022 21:30

    taky když vaříte tak máte na sobě kuchářské oblečení?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist