Levé rameno, hlava, krk

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24576 3.3.2011 17:30

Zdravím všechny,
byla bych opravdu ráda, kdyby se zde ocitla nějaká spřízněná duše, která by mi poradila, pomohla, protože už se to nedá.
Začalo to někdy v květnu. Byla jsem si zaběhat a v noci mne probudil pocit v břiše, že budu zvracet, ale řekla jsem si, že to musím zaspat, bohužel to nešlo, bolest se stupňovala a stupňovala, takže jsem šla do koupelny, posadila jsem se. Vím jen, že mi začalo být hrozné vedro, bolesti v břiše byly pořád horší a já se začala strašně potit, koupelna je velká asi 2metry na 2metry a hned proti záchodu bylo umyvadlo, z posledních sil jsem zapnula kohoutek studené vody a seděla jsem tam a chladila si, alespoň ruku, bohužel vedro mi bylo čím dál tim více. Rozhodla jsem se, že vstanu, abych si namočila vlasy, ale to jsem se už jen probrala na zemi s rozseknutým rtem, modřinami a naraženými žebry. Musela jsem se v koupelně pěkně omlátit, byla mi hrozná zima, byla jsem celá mokrá.
To bylo poprvé. Po druhé to bylo v červenci, jela jsem na Šumavu a v noci jsem vstala a opět si po minutě lehla a to mne začalo šíleně bolet levé rameno, jeho bolest trvala více jak 36hodin, měla jsem celý sevřený hrudník, jak kdyby mi ho někdo stahoval. Po 36hodinách bolest pomalu odešla. Dlouho se nic nedělo, ale někdy v září/říjnu se opakoval ten kolabs.
Dnes jsem se pobrala s ohromnými bolestmi levého ramene, pobodáváním v hrudníku, naprostou vyčerpaností, že se sotva hýbu, bolestmi v krku a nemůžu se dívat do stran.
Neví někdo z Vás, co to znamená? =(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já teda z předešlých odpovědí odhaduju, že Ti je tak 16 let? Holka zlatá, s tímhle bych šla k lékaři. První co mě napadlo, když jsem to četla (koupelna), že jsi měla epileptický záchvat..a pak to rameno, že jsi měla opravdu něco se srdcem, ischemickou chorbu srdeční nebo jinou vadu srdce (to jsem ale nevěděla, že je ti tak kolem 16-ti :o) ). Tohle bych vážně řešila s lékařem, ke ktrerému chodíš a ten by Tě měl poslat na neurologii a kardiologii.

  • Ahoj, co se týče toho ramene, tak to ti asi neporadím, ale ten stav, který jsi zažila v koupelně moc dobře znám, už se mi to taky několikrát stalo a vůbec nevím proč, zda je to nějaké vyčerpání nebo co... naposled mě při tom viděla mamka a říkala, že jsem měla i takovou divnou barvu, jinak to probíhalo úplně přesně jak jsi popsala... :(( vždycky mě to šíleně vyděsí. Ty bolesti v břiše jsou uplně šílené že? já myslela, že to snad nepřestane... poprvé se mi to stalo takových 7let zpět na základce :-( ráda bych ti řekla od čeho to je nebo tak ale sama nevím :-(

  • Ja tyhle problemy mivala na dovolene - tzn zmena klimatu plus konzumace alkoholu, totalni vyčerpanost, kolaps, zvraceni, prujem, od omdleni vzdy neco bud narazeneho nebo rozrazeneho. Trvalo to tak pet let( tri mesice z roku jsem byla po dovo) a ted uz se mi to nestava, uz si telo asi zvyklo a je to asi i tim ze uz nepracuju mesic v kuse 15tky a baracek mam dostaveny. Moc sem ti asi neporadila,ale zasla bych s tim k lekari. Ja jsem to pripisovala mym problemum se strevama, bezlepkovou dietou a proste jsem mela narocne roky(musela jsem moc makat, protože jsem si chtela za sve postavit a cestovat),ale ted uz bych si nezahravala, kdyz si predstavim kdyby kolikrat nebyla kamoska nebo nekdo nablizku a nepomohli mi zpet do postele, udelat caj. urcite si zajdi na vysetreni, za to nic nedas a budes klidnejsi.

  • Známá také měla problém s ischemickou chorobou, ale prý ji na to nepomohli skoro žádné léky. Abych tedy byla přesná, tak žádné léky krom léčby skrze https://www.biomag.cz/ischemicka-choroba-koncetin-ischemie/ . To jediné ji prý pomohlo a byla tak schopna se zbavit této nepříjemné choroby :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist