Letni dovolena s detmi v CR

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30642 30.3.2011 14:35

Ahoj, mame doma skoro 2 leteho ulicnika a letos se chystame poprve i s rostakem na dovolenou.k mori zatim nechceme a tak hledame neco prima u nas v CR.poradte prosim,kam s tak malym ditetem na dovolenou,aby jsme si to vsichni uzili.mate nejakou vlastni zkusenost a doporucili by jste nam nejake hezke misto ,kde jim deti nevadi? nejlip urcite u vody,s prostorem na vychazky a vylety...
diky moc

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • My jsme byli loni s malým na Lipně /měl 10 měsíců/. Bydleli jsme v soukormé chatě a bylo to úplně super. Je tam možnost koupání, přímo u Lipna jsou prolejzačky a hřiště pro děti. Okolo přehrady vede cyklo a in-line stezka, po které se dá super chodit, jezdit, prostě všechno :o) Je tam možnost výletu parníkem a okolo dost věcí na koukání a řada možností na výlety.

  • My byli na Veverčím dvoře,měla bys to najít na netu,bohužel ti přesně nepovím,kde to je,je to ve vsi kousek od Jindřichova Hradce,v penzionu mají velkou hernu pro děti,je tam i zahrada.Nevýhoda je,že přímo v penzionu nevaří,ale kousek odtud,v podstatě za plotem,je hospoda,mají tam i nekuřáckou místnost.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist