Letadlo a malé dítě

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33694 15.7.2012 11:45

Ahoj, chtěla bych se zeptat mamin co mají malé děti a létají často letadlem. Jak Vaše ratolesti zvládají let? Dáváte jim před letem nějaké léky (kinedryl...)? Mám se toho bát? Kamarádka popisovala příšerné scény malých dětí v letadlech, tak bych tomu ráda předešla. Mám děti 5let a 2,5roku. V autě se jim špatně nedělá, tak snad letadlo taky zvládnou nebo to je pro ně něco jiného? Moc děkuji za případné odpovědi.

Děti to zvládli líp jak já :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mám bohaté zkušenosti, s dcerou létáme od jednoho roka a je to zcela bez problémů. Jen jeden může nastat - a to se žel stává i u dospělých, že občas bolí hodně v uších a "praská" v hlavě, zejména u klesání letadla (přistávání). Není to ovšem pokaždé. Takže když byla dcera menší, měla jsem sebou ušní kapky OTOBACID, a kromě toho jsem se snažila, aby popíjela ( tím polykáním to pomáhá). Anebo cucat bonbón. Teď když je starší, naučila se - "zavřít" nos rukou a pořádně fouknout, zatlačit do nosu či jak Ti to popsat :-) . Záleží jak dlouho poletíte, u delšího letu - nejlépe, kdyby si usnuly ;-). Jinak let pro děti je úplně bezproblémový! Užijte si to

  • já myslím, že máš šikovné děti, jsou už větší, to zmáknete...my poletíme příští rok, dcerka taky bude mít tou dobou 2,5 roku..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 229 otázek, kterým se dostalo 271 608 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist