Lesní školka

Otázku položila: gimi 23.3.2018 21:28

Ahoj holky :) Ráda bych se zeptala vás, které dáváte děti do lesní školky. U nás se bude jedna teď otvírat a hodně mě to zaujalo. Chystám se na den otevřených dveří. A připravuji si seznam dotazů a otázek. Na co bych se měla zaměřit? Je něco, co vás třeba zarazilo/překvapilo až při docházce do školky? Jak hodně je náročné oblékání třeba v zimě? Řešili jste nějak klíšťata? Na kolik dní děti do školky dáváte? Chodí děti např. při dvoudenní docházce ještě i do jiné školky - jak to zvládají (jiný kolektiv, jiný režim)? Budu moc ráda za reakce a rady! :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • marketaj23.3.2018 23:48

    Sousedka chodila se synem nejdriv do pripravky a po case nastoupil na dva dny v tydnu, jinak ho ma doma, jelikoz je na MD s mladsim. Na dva dny chodi z duvodu narocnosti - rano jdou 5 km od vlaku na misto, cesta uz je samotny pobyt, protoze rodice deti predavaji pruvodcum na nadrazi a odpo si je tam.zase prebiraji. Strava jim vyhovuje, je veganska, protoze malej je alergik na laktozu. Obleceni zvlada, je samostatny.
    Ptej se na vsechno, resp si pis otazky, stejne jako kdyby jsi vybirala normalni skolku - jaky maji rezim, co delaji, jake maji plany, kolik je průvodců na skupinku, jestli svaciny z domova nebo je take delaji apod.

  • Neporadím vám moc kam dávat děti do lesní školky, ale poradím vám, kde sehnat oblečení do takového lesa. Narazila jsem na ten eshop nedávno a nemůžu si ho vynachválit. Mají tam opravdu skvělý ceny a kvalita se často úplně ustřelí mimo a vy se divíte, jak moc kvalitní zboží za tu cenu obdržíte. Jedná se o eshop https://armik.cz

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 148 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist