Léky pro batolata

Otázku položila: Ebony 2.5.2017 12:00

Holky prosím vás co máte doma za léky pro batolata připravené pro případ nemoci? Já mám nurofen medicínu, Diazepam, mořskou vodu a kapky do nosu toť vše.Malá moc nemarodí tak jsem nic jiného nepotřebovala, ale dneska má zvýšenou teplotu a je celkově unavená.Asi na ni něco leze .K dr běžet ještě nechci uvidím až se vyspí.Tak jsem si říkala jestli toho nemám málo ale zase co víc.?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mám doma to samé + něco na kašel. Jinak pokud bude zvýšená teplota 2-3 dny, tak už bych k doktorce radši zašla, samozřejmě pokud by teplota byla vysoká a nešla snížit ničím, bych šla hned.

  • Ja mam paralen,nurofen, sterimar bebe, kapky do oci (pro pripad pisku v ocich apod), fenistil kapky. Nic vic.

  • terryk2.5.2017 12:14

    Já mám nurofen, Panadol, mořskou vodu, nasivin, rektodelt, fenistil kapky, sinecod a mucosolvan. Plus betadine. Nepočítám líh, teploměr, laktobacily.

  • Nurofen,Paralen,diazepam,Fenistil,Mulleruv sirup,kapky do nosu,otipax,mucosolvan,sinecod,stoptussin,homeopatika na lepší spaní,cipky na horečku..a pak vitamíny atd. Ale jsem původně zdravotní sestra,takže tu nurnost zásob mám nějak v sobě:-D

  • Nurofen sirup, panadol čípky, kapky do očí Ocuflash, fenistil kapky, sinecod kapky na suchý kašel, mucosolvan sirup na odkašlávání, smectu a enterol na zažívací potíže + ten roztok na zavodnění, Vodníček nebo jak se to jmenuje. A ještě Fenistil gel na štípance a Bepanthen plus na nějaké horší odřeniny

  • sisterrys2.5.2017 16:02

    Nurofen čípky, paralen sirup, vincentku nebo mořskou vodu, (měla jsem nasvin, ale došel), mucosolvan, stoptussin, framykoin, fenistil kapky a to je asi vše. Ovšem lékárnu nemám daleko, takže není problém dokoupit, co je momentálně třeba.

  • Nurofen sirup a Panadol čípky, kdyby náhodou byla teplota a nechtěla po Nurofenu klesnout, tak abych mohla po 3h střídat právě s Panadolem. Jinak jen Quixx do nosíku a do prvního kašle nic víc ani nebylo potřeba.
    Diazepam doufám, že máš pro dítě předepsaný od lékaře, bez toho bych si to netroufla děcku dát, je to dryják. Nám ho Dr. napsala až poté, co malá prodělala febrilní křeče a i tak doufám, že ho nikdy potřebovat nebudeme.
    Framykoin jsme nafasovali po píchání oušek na náušničky, kapky do uší napsala ORL lékařka, když diagnostikovala zánět, pár v lékárně míchaných mastiček od kožní lékařky na opruzeninku pod krkem, která se ne a ne hojit (malá byla buřtík a bylo to v záhybu). Tu jsme dobrali a hotovo.
    Jinak líh, betadine, mastičky na prdelku (Rybilka, Sudocrem), od doby, co chodíme na plavání (od cca 8 měs.) ještě Vaxol do oušek na doporučení nasí pediatry, občas se hodí. Nic víc.

  • dzusinka2.5.2017 21:17

    Koukam jsem divna. Akorat morskou vodu, pac jsem ji dostala.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist