Lék na bradavice!

Otázku položila: Anonymní uživatelka #409348 6.6.2019 22:50

Ahoj! Chtěla jsme se vás zeptat, jestli nemáte náhodou někdo zkušenost s "vodickou na bradavice "acetocaustin se to jmenuje já tomu říkám aceto pen 😃 mám bradavice už rok a nepomohlo ani nějaká věc z lékárny za pět set, a tohle mi poradila kamarádka která měla bradavice 2roky a i po chirurgickým zákrokem se objevila za pár dní... A pak vyzkoušela tohle a za týden to bylo pryč. A říká to i víc lidí. Máte s tím někdo zkušenost?

  • 07.06.2019 13:50:08 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik7.6.2019 8:25

    Ahoj, tak s tímto přípravkem zkušenosti nemám. Když jsem byla malá, tak jsem na bradavice hodně trpěla a zbavila jsem se jich až v pubertě. Bohužel nevím, jak se ta vodička jmenovala. Jen se to namazalo štětečkem a asi po 3 týdnech se vyloupla a měla jsem pokoj. Bradavice souvisí se sníženou imunitou. Dobré by bylo si imunitu zvýšit a bradavice se přestanou dělat.

  • Mi to třeba nikdy nepomohlo a pak jsem stejně musela na kožní a nechat si to vypálit. Takže pokud to jde, tak šup na kožní, je to pryč během pár vterřin:O=

  • Nemam. Já jsem jednu dlouholetou po X přípravcích odstranila mrazícím dusíkem z lékárny. Ono je jedna věc odstranit a druhá prevence. Já přestala kojit, imunita šla nahoru a bradavice postupně mizely.. Taky je důležitá hygiena a ponožky, ne nic umělého. Mě se to vždycky horsilo po kroskach. Potila se jí v tom noha. Někdy si s tím tělo z poloviny poradi právě z důvodu dobre hygieny atp. Měla jsem ještě antibakteriální sprch.gel. Aby se to nerozvinulo. Ale je na předpis. Takže kožní. Ta tvrdí, že nejúčinnější je bradavice natírat a postupně brousit. Vodicky jsou různé. Jednorázové odstranění se prý vrací.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist