Lehátko, houpátko pro miminko

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33816 15.4.2012 15:29

Chci se zeptat, jestli je houpací lehátko pro novorozence dobrou investicí. Narazila jsem na tohle http://www.detskyraj.cz/lehatka-a-choditka/bright-starts-lehatko-/-prenosne-houpatko-vintage-garden-dostupne-cca-zacatek-kvetna a moc se mi líbí, je pak ještě jedna verze, ale bez houpání, jen s vibrací. Máte někdo doma takové lehátko, jaké s tím máte zkušenosti. Myslím, že je to dobrá věc, ale chtěla bych se poradit:) Díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • inthense15.4.2012 16:22

    ahojky,lehatek je hodne a asi budou stejne.ja jsem ale nazoru,ze mimi ma byt na zemi,hrat si na brise.ono se jim tam libi,ale na zada nic moc dobra vec.ja mela autosedacku,ktera se i houpala a kdyz maly zacal sedet,tak jsem obcas davala do ni.

  • Ahojky, já si na doporučení kamarádky objednala toto http://www.detskyraj.cz/lehatka-a-choditka/babymoov-bubble-swing-6.Je s ním velmi spokojená.Já ho ale vyzkouším až v listopadu :-D ,

  • já ho měla, byla jsem spokojená.

  • Ahojky, tak já měla úplně obyčejné lehátko, které jsem musela houpat já, moc jsem to nedělala, malej v něm byl vždy jen chvilku, když jsem třeba potřebovala uvařit nebo něco udělat, hlídala jsem si, aby tam nebyl dlouho, takže občas a tak půl hodinky. Ale pomohlo mi to, ale jak píše inthense nejlepší je když je miminko na zemi. Lehátko vypadá úžasně, taky by se mi líbilo.

  • My máme od stejného výrobce jen jiný model, samohoupací. Je to príma věc, když potřebuješ něco udělat a mimčo zabavit, nebo se třeba v klidu sama najíst, tak je to super. Jasně, že v tom není celej den, vždycky jen chvíli, ono to toho našeho čertíka taky dlouho nebaví, ale i tak je to dobrá věc.

  • lehátko máme od fisher price a je super, je i s vibraci ale houpat musím sama, když byla malá hodně malička tak chtěla jen chovat a nijak jinak neusnula, takže jsem ji v tom houpala, pod ní sem dala ještě deku aby tam tak neležela když byla malička, ale je to od narození, takže nevidím problém proč nepoužívat, když v tom není celý den.
    A ted už je nam 7mesicu a mala v tom papa, a když neco potřebuju udelat tak ji tam dam a ona si hraje a kouka na mě a může byt se mnou všude.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist