Lefax suspenze

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30912 6.6.2012 10:40

Máte prosím někdo zkušenost?? Trápí nás prdíky, máme sab simplex ale nezabírá... Ani mast pupík a ani třešňové pecky... :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj nám pomáhal, ale má stejnou účinnou látku jako sab simplex. Stejně tak má stejnou účinnou látku infancol, espumisan, ale nevím v jakých to mají koncentrací. Jinou účinnou látku mají baby-calm, ty jsou přírodní, je tam fenykl, anýz a tak. Jinak zkus vyvařit fenykl a anýz někdo mi to tu poradil. Nám lefax zabíral dokud byl jenom kojený, pak začal trpět na prdíky a bolesti bříška, když měl pevnou stravu, nepomáhalo nic. Tak jsem mu občas dala ten fenykl a anýz nebo baby calm, teď už dávám jenom když je to opravdu hrozný. Jinak někdo mi doporučoval ty probiotické kapky bio Gaia, ale jsou hrozně drahý, nakonec jsme dávali laktobacili od swiss. Ted baští jogurty, tak už mu je nedávám.

  • taky jsem si tím prošli, koupila jsem i drahé probiotické kapky, ale úspěch to valný nemělo. Když bylo nejhůř zabrala teplá koupel v koupacím kyblíku, ta malému vždycky ulevila a on se tím dost zklidnil a jak měl nahřáté bříško, šlo z něho všechno snadno ven. Bohužel na koliky trpěl akoro až do roku a vyzkoušeli jsem z preparátů asi úplně všechny, ale výrazná pomoc se nekonala.

  • Ahojky, nám také kapičky nepomáhaly. Jediné, co nám pomohlo byl odvar z fenyklu - dala jsem ho malému po lžičkách maličko a to nám vždy pomohlo.

  • U nás Lefax zabral asi nejvíce.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist