Ledničky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22554 12.5.2011 21:08

Ahoj holky, odešla nám lednička. :-( Tak honem kupujeme novou. Co myslíte, je lepší Whirpoolka nebo Boschka? Jen chci znát vaše názory nebo zkušenosti, pokud máte. Díky moc. :-)

Díky všem za pomoc s výběrem. Nakonec zvítězila Boschka! Snad nám bude sloužit dlouho a dobře! ;-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nevím, zda je lepší ta či ona, ale já mám Whirlpool a jsem naprosto spokojená. Tak přeji šťastný výběr :-))))

  • Ja mam Whirpool asi tri roky starou a docela mi zacina rachotit :-( Pry se nemusi odmrazovat,ale nevim kdybych to nedelala jak bych zavirala supliky od mrazaku :-) Material co je pouzit v suplicich na dverich je uz pekne osoupany a to tam davam vetsinou mliko v krabici a juicy,ktere jsou taky z papiru. Pritel ma starou Boschku a ta slape jak hodinky a Takze ja priste urcite pujdu do Boschky nebo miele. Sice drazsi investice,ale ja verim, ze se to vyplati.

  • Já mám Samsung a jsem naprosto spokojená (americká lednice). Ale je pravda, že většinou vychvalujou Bosch, nejenom ledničky

  • ja mam whirlpool, v létě jí budou tři roky, je někdy trochu hlučnější - si tak trochu píská nebo co :-) mrazák jsem odmrazovala asi dvakrat a za chvilku me to ceka zase. Lednici ani jednou ta se nějak odmrazuje sama, tu jenom jednou za čas normálně umyju. Jsem s ní spokojená, ale mít ji v místnosti kde spím tak ji vyhodím, jsem zvědavá jak dlouho vydrží, máme na ni nějakou prodlouženou záruku, zrovna na to byla akce. Šťastnou ruku při výběru, je to spíš kus od kusu než o značce si myslím.

  • Katka17712.5.2011 22:17

    já někde slyšela že skvělá značka nepotřebuje reklamu. A já dlouho neviděla (možná jsem si jen nevšimla) reklamu na Miele,ani nevím jak se to píše a Bosch se taky moc nevidí. Nebo se pletu?

  • taky jsme se shodou okolností rozhodovali mezi Whirlpoolem a Boschem, ale bylo to u pračky a vyhrál Bosch. Hodně si chválí německou kvalitu, takže já bych šla do Boschky...

  • Ahoj holky, taky doporučuji sáhnout po ledničce značky Whirpool, nedávno jsme si ji pořídili do domácnosti na základě recenze z https://www.arecenze.cz/test-lednicek/ a musím říct, že je naprosto skvělá. Žádný hluk, navíc je díky technologii nofrost odmarování mrazáku už jen pouhou minulostí.

  • Kukurice15.6.2021 11:53

    Dobrý den, a jakou Whirpool máte? Nevíte něco také o zančce Haier? Vůbec jsme ji neznali, ale u lednic je celkem dobře hodnocená. Viz třeba https://www.recenzetesty.cz/lednicky/ :).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist